search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:58
MENU CLOSE

Τουρισμός για Όλους: Σήμερα η νέα κλήρωση για τα voucher των 150 ευρώ

16.09.2022 10:32
xeimonas new

O χειμώνας είναι ακόμα καλύτερος για διακοπές στην Ελλάδα απ΄ότι το καλοκαίρι: Απίστευτα μονοπάτια μέσα στο πράσινο,  ορεινα χωριά με άρωμα και χρώμα, πανεμορφοι τόποι. Και όλα αυτά με πολύ λιγότερο κόσμο. Οπως λένε και οι πιο έμπειροι τον χειμώνα είναι ευκαιρία να γνωρίσει κανείς τον τόπο και τους ανθρώπους στις πραγματικές τους διαστάσεις

Τυχεροί λοιπόν όσοι βγούν από την κληρωτίδα του προγράμματος Τουρισμός για Όλους για διακοπές και τον χειμώνα με voucher 150 ευρώ

Σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η νέα κλήρωση.

Το υπουργείο Τουρισμού θα διαθέσει επιπλέον 200.000 voucher για να τονωθεί η τουριστική αγορά και τον χειμώνα.

Όσοι κληρωθούν και είναι δικαιούχοι των voucher θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, ενώ τα προγράμματα «Τουρισμός για Όλους» και «Κοινωνικός Τουρισμός» θα ισχύουν μέχρι και το 2025.

Αμέσως μετά την κλήρωση των voucher οι νέοι δικαιούχοι θα ενημερωθούν εντός 3-4 ημερών είτε με sms είτε με mail, και μόλις πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση των νέων voucher, είναι οι δικαιούχοι τους να μην έχουν λάβει επιταγή κοινωνικού τουρισμού ή άυλη ψηφιακή κάρτα του προγράμματος «Τουρισμός για Ολους».

Διαβάστε επίσης

Νεκρός 50χρονος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Έπαθε ανακοπή εν ώρα εργασίας

Καβάλα: Έστησαν καρτέρι θανάτου σε 52χρονο

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:57