search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:44
MENU CLOSE

ΔΕΘ: «Θερμό επεισόδιο» Νοτοπούλου – Πρύτανη ΑΠΘ για την πανεπιστημιακή αστυνομία (Video)

17.09.2022 14:36
notopoulou

Έντονο διάλογο με τον πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκο Παπαϊωάννου, για την πανεπιστημιακή αστυνομία και την κατάσταση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, είχε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ο κ. Παπαϊωάννου βρισκόταν στο περίπτερο Έρευνας και Καινοτομίας της 86ης ΔΕΘ, όταν ο Αλέξης Τσίπρας επισκεπτόταν τα περίπτερα.

Η κ. Νοτοπούλου συνομίλησε με τον πρύτανη του ΑΠΘ και αναφερόμενη στα χθεσινοβραδινά γεγονότα του είπε πως «θα έπρεπε να είναι με τους φοιτητές».

Χαρακτήρισε ντροπή και κρίμα όσα συμβαίνουν στο πανεπιστήμιο και του είπε πως σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, η αστυνομία μπορεί να απομακρυνθεί από το πανεπιστήμιο εφόσον ζητηθεί από τον Πρύτανη.

Από την πλευρά του ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκο Παπαϊωάννου, σημείωσε πως το ζήτημα δεν είναι πολιτικό αλλά επιχειρησιακό. Πρόσθεσε πως εκείνη ως βουλευτής μιλά πολιτικά και ο ίδιος ως πρύτανης πως εφαρμόζει τον νόμο.

Στη συζήτηση παρενέβη και ένας φοιτητής ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του με την κατάσταση στο ΑΠΘ.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Στη ΔΕΘ με τους απεργούς της Μαλαματίνας

Έλενα Ράπτη: Ερωτευμένη ξανά – Η κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της στη ΔΕΘ (Photo)

Γιατί κόπηκε ο Καστανίδης από την Εξεταστική;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06