search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 08:57
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ Β’: Ο Ουίλιαμ, ο Χάρι και τα άλλα εγγόνια της Βασίλισσας, συμμετείχαν σε αγρυπνία γύρω από το φέρετρό της (Video)

17.09.2022 20:55
Queen Elizabeth Grandchildren_new

Οι Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι και τα έξι άλλα εγγόνια της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ συμμετείχαν απόψε σε αγρυπνία γύρω από το φέρετρό της, δύο ημέρες πριν από την κηδεία της.

Οι δύο γιοί του Βασιλιά Καρόλου Γ’ φορούσαν στρατιωτική στολή, αντίθετα από τα έξι εξαδέλφια τους.

Στάθηκαν για 15 λεπτά με την πλάτη προς το φέρετρο και χαμηλωμένο το κεφάλι, υπό τα βλέμματα των επισκεπτών που έφθαναν για να αποτίσουν ύστατο φόρο τιμής στη σορό της Ελισάβετ Β’, η οποία θα παραμείνει εκτεθειμένη σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Μαζί με τον Ουίλιαμ και τον Χάρι ήταν τα έξι εξαδέλφια τους, ανάμεσα στα οποία οι Πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, κόρες του Πρίγκιπα Άντριου.

Τα άλλα εξαδέλφια στη σημερινή αγρυπνία ήταν οι Πίτερ Φίλιπς και Ζάρα Τίνταλ, τα παιδιά της Πριγκίπισσας Άννας, και οι Λουίζ και Τζέιμς, τα παιδιά του Πρίγκιπα Εδουάρδου.

Διαβάστε επίσης:

Moody’s – DBRS: Γιατί δεν προχώρησαν σε αναβάθμιση της Ελλάδας

86η ΔΕΘ-Τσίπρας: Η επίσκεψη στα περίπτερα της έκθεσης και η… «αγωνία» (Photo)

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Διαψεύδει την ΕΛ.ΑΣ. για τα χημικά στην συναυλία του στο ΑΠΘ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 08:47