search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 12:36
MENU CLOSE

Ιστορική στιγμή για το Σαν Σίρο – Κατεδαφίζεται το 2026 το εμβληματικό γήπεδο

20.09.2022 20:42
sansiro_new

Το θρυλικό γήπεδο του Σαν Σίρο στο Μιλάνο βαδίζει «ρίχνει αυλαία», καθώς η Gazzetta dello Sport σε ρεπορτάζ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί κατεδάφισής του.

Συγκεκριμένα, η Μίλαν και η Ίντερ συμφώνησαν σε όλους τους όρους για την ανέγερση ενός νέου γηπέδου, κοινής ιδιοκτησίας με το παλιό να σταματά τη λειτουργία του και να γκρεμίζεται προκειμένου να χτιστεί στο ίδιο σημείο το νέο.

Βάσει των όσων αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η κατεδάφιση του «Σαν Σίρο» αναμένεται μετά το τέλος των Χειμερινών Αγώνων 2026 με τις εργασίες για την ανέγερση του νέου να ξεκινούν άμεσα.

Στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί το έργο μέσα στο 2027 με το κόστος για την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου να εκτιμάται το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Οι δύο ομάδες εκτιμούν ότι τα έσοδά τους θα ανέβουν τουλάχιστον κατά 100 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο από τη λειτουργία του.

Διαβάστε επίσης:

Μίτσελ: Τι έκανε μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό το 2015 (Video)

Ολυμπιακός: Μίτσελ, η επιστροφή

UEFA: Η Ρωσία εκτός προκριματικών Euro 2024

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 12:36