search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:31
MENU CLOSE

Μάρθα Καραγιάννη: Γιατί οι αρχές δεν επιτρέπουν την αποτέφρωση, παρά την επιθυμία της (video)

20.09.2022 14:25
MARTHA_KARAGIANNI209_new

Μια από τις τελευταίες επιθυμίες της Μάρθας Καραγιάννη ήταν η σορός της να αποτεφρωθεί, κάτι όμως που, όπως όλα δείχνουν, τελικά δεν θα συμβεί.

Όπως τόνισε ο ψυχίατρος και πολύ κοντινός της φίλος, Δημήτρης Σούρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η σπουδαία ηθοποιός δεν ήθελε να ταφεί αλλά να αποτεφρωθεί ωστόσο η γραφειοκρατία φαίνεται ότι δεν θα το επιτρέψει…

«Έχω μπροστά μου ένα χαρτί της Μάρθας που ζητά να μην ταφεί αλλά να καεί. Αυτό το χαρτί το άφησε στην κυρία Ντούμα με την υπογραφή μας. Πήγαμε τότε σε μια δικηγόρο και μας είπε ότι ισχύει. Πήραμε το χαρτί για την αποτέφρωση στο ληξιαρχείο και μας είπαν ότι βάσει νόμου αν το χαρτί δεν υπογραφεί από συγγενή 1ου βαθμού, δεν ισχύει. Οπότε απ’ ό,τι καταλαβαίνετε η Μάρθα δεν έχει κανένα συγγενή. Ο μόνος κοντινός της είναι η Ντόρα» είπε ο Δημήτρης Σούρας.

Η Ντόρα Δούμα, μιλώντας κι εκείνη στον Alpha, ανέφερε: «Πρέπει να σεβαστούν την επιθυμία της! Δεν μπορώ να μην πραγματοποιήσω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας».

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 82 ετών με την κηδεία της να έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Πτώση γέφυρας στα Μέγαρα: Τι λέει η Ολυμπία Οδός για το συμβάν

Survivor: Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον πρώην παίκτη που απειλούσε να αυτοκτονήσει στο Κρυονέρι

Άρτα: Αστυνομικός σκύλος «ξετρύπωσε» τροποποιημένα, παραισθησιογόνα μανιτάρια που καλλιεργούσε φοιτητής (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:25