search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:08
MENU CLOSE

Μάρθα Καραγιάννη: Θα αποτεφρωθεί όπως το επιθυμούσε – Πώς μπήκε τέλος στο «θρίλερ»

20.09.2022 19:34
Μάρθα Καραγιάννη: Αίσιο τέλος μετά την περιπέτεια της υγείας της - Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο  - Media

Σεβαστή θα γίνει από την πολιτεία η τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, να αποτεφρωθεί.

Η ίδια η ηθοποιός  είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ανέφερε την επιθυμία της, ωστόσο υπήρξε εμπλοκή με την υλοποίησή της διότι δεν είχε υπογραφεί από συγγενή Α’ βαθμού, που δεν διέθετε όμως η εκλιπούσα.

Τελικώς και προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της αποτέφρωσης δέχθηκε να υπογράψει σχετικά ανιψιά της Μάρθας Καραγιάννη, οπότε την Πέμπτη, μετά την κηδεία της πρωταγωνίστριας του θεάτρου και του κινηματογράφου στο Α’ Νεκροταφείο, η σορός της θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Ο στενός φίλος της Μάρθας Καραγιάννη, ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ενημέρωσε μέσω social media για την επίλυση του διαδικαστικού αυτού θέματος.

«Μάρθα μου, ψυχή μου. Τα καταφέραμε! Την Πέμπτη στις 12,00 στο Α νεκροταφείο θα είμαστε μαζί για τελευταία φορά. Μετά θα γίνει αυτό που επιθυμούσες. Θα σε συνοδεύσουν η Ντόρα και η Ελένη και εγώ θα σε ξανακρατήσω στα χέρια μου περιμένοντας να σου δώσω την τελευταία αγκαλιά», έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Σούρας.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στη μέση του δρόμου – Ένας τραυματίας (Video)

Στη Δικαιοσύνη η ΣΤΑΣΥ για την 24ωρη απεργία στα ΜΜΜ

ΕΛ.ΑΣ.: Στη δημοσιότητα τα μέλη συμμορίας που διέπραττε κλοπές από σπίτια ηλικιωμένων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:07