search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:10
MENU CLOSE

Πόλο: Στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού η εθνική Νέων Ανδρών – Νίκησε τη Μάλτα με 8-3

21.09.2022 22:09
polo_new

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νέων ανδρών προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μαυροβούνιο.

Το σύνολο του Ηλία Μαχαίρα νίκησε τη Μάλτα με 8-3, σε αγώνα για την πρόκριση στους «8», και πήρε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς. Εκεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει αύριο (22/9, 17:00) την Κροατία, η οποία είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον Β΄ όμιλο με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η Μάλτα προηγήθηκε 2-0, ωστόσο η εθνική «απάντησε» με τρία διαδοχικά γκολ, το τελευταίο από τα οποία σημείωσε ο Γκίλλας, επτά δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου, βάζοντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπροστά στο σκορ (3-2).

Οι νησιώτες ισοφάρισαν στον παίκτη παραπάνω στα μέσα της τρίτης περιόδου (3-3), αλλά η «γαλανόλευκη» με νέο σερί 3-0 «έκλεισε» το οκτάλεπτο προηγούμενη με 6-3.

Ο Πούρος έφερε, με γκολ στον παίκτη παραπάνω, την εθνική στο +4 (7-3), 5:23 πριν από τη λήξη του αγώνα, με αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να «κλειδώσει» τη νίκη και την πρόκριση στους προημιτελικούς.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-0, 3-1, 2-0.

Διαβάστε επίσης:

Μαρινάκης: «Με τον Μίτσελ ζήσαμε κορυφαίες και ανεπανάληπτες βραδιές – Θα το γυρίσουμε και θα είμαστε πάλι νικητές» (Video)

Κατερίνα Στεφανίδη: Καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση στερεί το ελληνικό διαβατήριο από τον σύζυγό της

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο αφρικανικός χορός του στην πρεμιέρα του «Naija Odyssey» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42