search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:30
MENU CLOSE

Δουβλίνο: Σουβλατζίδικο ζητάει υπάλληλο με μισθό 2.500 ευρώ (Video)

24.09.2022 18:09
SOUVLAKIA_56

Ένας Ελληνας του εξωτερικού ζητά κι από άλλους συμπατριώτες του να πάνε να τον βρουν. Πρόκειται για τον Στάθη Φερρά που έχει σουβλατζίδικο στο Δουβλίνο και έβαλε αγγελία ζητώντας από Ελληνες να μεταναστεύσουν στην Ιρλανδία και να δουλέψουν στο ψητοπωλείο με απολαβές 2.500 ευρώ!

Μάλιστα, δίνει δωρεάν εισιτήριο για να πάει ο ενδιαφερόμενος στο Δουβλίνο και δωρεάν διαμονή για τουλάχιστον 15 μέρες σε ξενοδοχείο, μέχρι να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του και να αρχίσει να φτιάχνει τη νέα του ζωή!

«Θέλω ανθρώπους που να ξέρουν τη δουλειά, να την αγαπούν και να αποδώσουν την ελληνική εικόνα στο σουβλάκι» λέει στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ο Στάθης Φερράς, διευθυντής λειτουργίας του σουβλατζίδικου.

Συγκρίνοντας την οικονομική κατάσταση με την Ελλάδα, ο κ. Φερρας είπε ότι «ο κατώτατος μισθός στην Ιρλανδία είναι 1.600 ευρώ» ενώ ένα διάρι με αντίστοιχες τιμές Αθήνας-Θεσσαλονίκης κοστίζει στο Δουβλίνο από 750-850 ευρώ το νοίκι.

Διαβάστε επίσης:

Ιταλικές εκλογές: Και τα Αδέλφια της Ιταλίας «έσπασαν» την προεκλογική σιωπή – Ανησυχία στις Βρυξέλλες για το αποτέλεσμα

Ρωσία: «Καρατομήθηκε» από τον Πούτιν ο επικεφαλής της στρατιωτικής επιμελητείας (Video)

Ν. Κορέα: Προειδοποιεί για δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου SLBM εκτοξευόμενου από υποβρύχιο από την Β. Κορέα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09