search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:03
MENU CLOSE

Γκάζι: Ανατροπή στην υπόθεση με τον ξυλοδαρμό 50χρονου – Ανακοπή καρδιάς η πιθανή αιτία θανάτου

24.09.2022 15:34
ekav-new

Περιπλέκεται η υπόθεση του θανάτου του 50χρονου άνδρα στο Γκάζι καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική μελέτη που έγινε, ο άνδρας φέρεται να κατέληξε από παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα από ανακοπή καρδιάς.

Νωρίτερα, ο 50χρονος φέρεται να διαπληκτίστηκε με παρέα νεαρών, που τον ξυλοκόπησαν καθώς φέρεται να πείραζε γυναίκες από την παρέα τους.

Πλέον οι Αρχές καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα εάν ο παθολογικός θάνατος προήλθε από τον ξυλοδαρμό ή αν δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν και οι κακώσεις και τα κατάγματα που έχει σε γνάθο και κεφάλι προήλθαν από το πέσιμό του στο έδαφος, εφόσον ο άνθρωπος… πέθανε όρθιος. Σε κάθε περίπτωση, οι Αρχές εξετάζουν ακόμη όλα τα ενδεχόμενα, με αυτό της ανθρωποκτονίας να παραμένει ανοιχτό.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση του 50χρονου, συνεχίζουν την έρευνα αναζητώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και μαρτυρίες για όσα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/9), οπότε κι εντοπίστηκε ο νεκρός άνδρας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Γκάζι στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζάγρεως όταν τον 50χρονο βρήκε αναίσθητο και αιμόφυρτο αλλά χωρίς τραύματα από κάποιο αντικείμενο αστυνομικός ο οποίος είχε πάει βόλτα στην περιοχή. Μάρτυρας, του οποίου η μαρτυρία ελέγχεται για την αξιοπιστία της, φέρεται να είπε στις Αρχές ότι είδε έναν άνδρα να πλησιάζει τον 50χρονο με μηχανή, να τον χτυπά και να εξαφανίζεται.

Ο 50χρονος, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε ενώ την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Αλεπουδάκι «υιοθέτησε» οικογένεια στο χωριό Κουκλιοί (Video)

Μαραθώνας: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Αγναντερό

Πόλος έλξης του τουριστικού κύματος το σύνολο των ελληνικών νησιών φέτος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:01