search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:43
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Αθηνών – Κορίνθου: Πώς έγινε το τροχαίο-σοκ – Επιχειρηματίας από την Πάτρα ένας από τους νεκρούς

26.09.2022 15:30
troxaio-korinthos-new
PHOTO: FACEBOOK/VAS VAL

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο 89ο χλμ Ν.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα ταξί σταμάτησε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, καθώς φλεγόταν. Οδηγός οχήματος που περνούσε από το σημείο σταμάτησε για να βοηθήσει, ενώ στη συνέχεια ένα τρίτο όχημα προσέκρουσε πάνω τους. Νεκροί είναι οι οδηγοί του δεύτερου και του τρίτου οχήματος. Στο σημείο μετέβη η Πυροσβεστική όπου 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα απεγκλώβισαν τα δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Ο ένας εκ των δύο νεκρών είναι γνωστός 69χρονος επιχειρηματίας της Πάτρας, με την είδηση να έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Ο Δ.Α. γνωστός από την πολυετή ενασχόλησή του με τον χώρο της εστίασης, σύμφωνα με το pelop.gr, ενώ είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Παραλίας ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που ενεπλάκει στο τροχαίο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 89ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου. Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο και πολύ γρήγορα έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Δυστυχώς ήταν αργά, για δύο άτομα.

Ένα ταξί με 3 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες στο 82ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος αλλά και οι επιβάτες.

Εν συνεχεία, οδηγός δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, μείωσε τη ταχύτητα του, για να δει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός τρίτου οχήματος να «καρφωθεί» στο δεύτερο όχημα. Ο οδηγός του τρίτου οχήματος βρήκε ακαριαίο θάνατο, μαζί με ακόμα ένα άτομο που βρισκόταν στο δεύτερο όχημα.

Διαβάστε επίσης:

Yπόθεση Βαλυράκη: Απειλές, ξυλοδαρμός και εκφοβισμός για τον μάρτυρα που «άνοιξε» ξανά τον φάκελο

Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία τις επόμενες ώρες – Η πρόγνωση Μαρουσάκη (video)

Μεσσηνία: Σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ το 4 μηνών βρέφος – Ενώπιον του εισαγγελέα ο πατέρας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:41