search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:37
MENU CLOSE

ΛεΜπρόν: Δεν έβαλε στην καλύτερη πεντάδα των Λέικερς τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ

28.09.2022 21:32
lebron

Τεράστια έκπληξη από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος άφησε έξω από την καλύτερη πεντάδα των Λέικερς τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ.

Ο θρυλικός Καρίμ ΑμπντούλΤζαμπάρ κατάφερε να σημαδέψει με την παρουσία του τόσο τους Λος Άντζελες Λέικερς, όσο και το NBA σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση των σκόρερ.

Εξακολουθεί, μάλιστα, να βρίσκεται στην κορυφή με 38.387 πόντους με τη μοναδική απειλή όλα αυτά τα χρόνια να εμφανίζεται στην 20η σεζόν του ΛεΜπρόν Τζέιμς στη Λίγκα.

Ο «Βασιλιάς» απέχει 1.326 πόντους από το να ξεπεράσει τον Τζαμπάρ στη λίστα των σκόρερ όλων των εποχών και στη διάρκεια της Media Day σχολίασε το γεγονός αυτό λέγοντας πως παραμένει ταπεινός την ώρα που λίγοι πίστευαν πως μπορεί να επιτευχθεί αυτό το milestone.

Φτιάχνοντας την all time πεντάδα του για την ομάδα των Λέικερς, ο ΛεΜπρόν δεν συμπεριέλαβε τον Τζαμπάρ«Η κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών…; Θα πάω με τον Μάτζικ Τζόνσον στο 1, Τζέρι Γουέστ στο 2, Κόμπι Μπράιαντ στο 3, εμένα στο 4 και Σακίλ στο 5».

Βέβαια, δικαιολόγησε αυτές τις επιλογές λέγοντας πως: «Εννοώ ότι ο Σακ είναι τόσο κυρίαρχος, φίλε… Αγαπώ και τον Καρίμ. Δεν μπορώ καν να το αμφισβητήσω αυτό, αλλά ο Σακίλ είναι τόσο κυρίαρχος, χρειαζόμαστε ένα μεγάλο κορμί γιατί εγώ παίζω στο 4… Ο Ντέιβιτς έχει ήδη βάλει τον εαυτό του στο Top 5; Καλά βάλτε τον A.D, βγάλτε με έξω».

Διαβάστε επίσης:

Nations League: Η Ελλάδα νίκησε τη Βόρεια Ιρλανδία με 3-1 και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον (Video)

Κώστας Αντετοκούνμπο: Τον καλωσόρισαν οι Μπουλς – Η πρώτη φωτογραφία από το training camp

«Καρφί» Τσιάρτα για την απουσία του από τις βραβεύσεις της ΑΕΚ στα εγκαίνια της OPAP Arena

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:36