search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:30
MENU CLOSE

Χριστίνα Παππά για Χρήστο Βασιλόπουλο: «Καλά έκανε και ζητούσε ηθοποιούς χωρίς να τους πληρώσει» (Video)

03.10.2022 12:36
xristina-pappa-new (2)

Στην αγγελία που ανήρτησε λίγες ημέρες πριν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και στις αντιδράσεις που αυτή προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο αναφέρθηκε η Χριστίνα Παππά.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός αναζητούσε συναδέλφους με σκοπό να πλαισιώσουν το καστ μιας παραγωγής, χωρίς ωστόσο να προσφέρει αμοιβή. Αυτό είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια, με πολλούς ηθοποιούς να παροτρύνουν, μάλιστα, τους νεαρούς ηθοποιούς να μην ανταποκριθούν και να μη δεχτούν ποτέ να εργαστούν χωρίς απολαβές.

Ερωτηθείσα σχετικά, η Χριστίνα Παππά εξέφρασε την άποψή της επισημαίνοντας ότι δε θεωρεί κακό ως νέος στον χώρο να αργαστείς χωρίς να πληρωθείς ώστε να αποκτήσεις εμπειρία.

«Καλά κάνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ζητούσε ηθοποιούς χωρίς να τους πληρώσει. Δεν είναι κακό αυτό, αν είσαι νέο παιδί και το κάνεις για την εμπειρία. Εμένα αν μου έλεγαν να κάνω κάτι αφιλοκερδώς, θα το έκανα» δήλωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ενώ μιλώντας για το εγγονάκι που απέκτησε πρόσφατα και που θα έχει το όνομά της τόνισε:

 «Εννοείται ότι θα το κακομάθω όσο μπορώ. Όπως και να το έλεγαν το μωρό, θα του είχα αδυναμία. Η Άννα Μπεζάν είναι ένα πλάσμα πονεμένο και χαρισματικό. Τη θαυμάζω».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κοκλώνης: Τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση και το bullying – «Διάβαζα τα σχόλια και ήθελα να πεθάνω»

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύτηκαν μυστικά στο δημαρχείο (Video)

Ρίνγκο Σταρ: Ανησυχία για την υγεία του θρυλικού ντράμερ των Beatles – Ακύρωσε συναυλία λόγω ασθένειας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:25