search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:31
MENU CLOSE

Ελένη Γερασιμίδου κατά Χρήστου Βασιλόπουλου: «Αυτά είναι εξωφρενικά πράγματα, τον είχα σε εκτίμηση» (Video)

23.09.2022 10:52
gerasimidoy-vasilopoylos-new

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε μια ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου στα social media με την οποία αναζητούσε ηθοποιούς για μία νέα παραγωγή.

Πιο συγκεκριμένα, στην εν λόγω αγγελία ζητείται από σπουδαστές ηθοποιούς να στείλουν τα βιογραφικά τους, κάνοντας ξεκάθαρο ότι όσοι επιλεγούν, δε θα πληρωθούν.

Ωστόσο, υπόσχεται πως… «η παραγωγή θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία».

Σχολιάζοντας την εν λόγω αγγελία, μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Ελένη Γερασιμίδου επισήμανε ότι η ίδια δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να ανταποκριθεί σε μια τέτοια αγγελία, ενώ τόνισε ότι η ίδια ουδέποτε έχει κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν.

«Δεν θα ανταποκρινόμουν ποτέ σε μια τέτοια αγγελία, ούτε στα πρώτα μου χρόνια. Εύχομαι στον κύριο Βασιλόπουλο καλή σταδιοδρομία, τον είχα σε εκτίμηση. Αυτά είναι εξωφρενικά πράγματα. Κανείς να μην πάει και για κανέναν λόγο», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου και πρόσθεσε:

«Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι τέτοιο. Άλλο να παλεύουμε όλοι μαζί για κάτι και άλλο να σε καλούν σε μια επαγγελματική δουλειά, χωρίς αμοιβή. Με τις δυνάμεις μας θα κάνουμε καριέρα. Δεν ήταν λάθος διατύπωση, αυτά συμβαίνουν. Τα πράγματα αγριεύουνε και εμείς πρέπει να δυναμώνουμε».

Διαβάστε επίσης:

Η Σαρλίζ Θερόν δεν είναι έτοιμη να ξεκινήσει μία σχέση

Σακίρα: Διέκοψε γύρισμα για να βοηθήσει δημοσιογράφο που έδερναν αστυνομικοί

Τζόνι Ντεπ: Η δικηγόρος που του έκλεψε την καρδιά – Δεν είναι η Καμίλα Βάσκεζ (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:31