Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε το «ναι» στο Survivor για την All Star εκδοχή του, αλλά αυτή τη φορά θα έχει διαφορετικό ρόλο.
Η Acun Media, είχε κάνει πρόταση στον Ντάνο, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε δεν θα βρεθεί στο All Star Survivor ως παίκτης, αλλά θα έχει διπλό ρόλο και μάλιστα, φαίνεται ότι η παραγωγή δημιούργησε μία νέα θέση αποκλειστικά για εκείνον, η οποία δεν έχει παρουσιαστεί στα προηγούμενα Survivors.
Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι ο κόουτς ενθάρρυνσης, ενώ θα αναλάβει και ρόλο στην παρουσίαση.
Ο Ντάνος μάλιστα δεν θα είναι συνέχεια στον Άγιο Δομίνικο, αλλά θα πηγαινοέρχεται, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του.
Διαβάστε επίσης:
Ο Νίκος Μάνεσης, ένα πείραμα για την τηλεθέαση και μια Φεράρι…
GNTM 5: H Χατζηπαντελή φεύγει, το ID Catwalk έρχεται – Ποιες θα κερδίσουν τις εντυπώσεις
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.