search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:28
MENU CLOSE

Δίκη Φουρθιώτη: Αρνήθηκε τις κατηγορίες για τις σκηνοθετημένες επιθέσεις ο παρουσιαστής (Video)

04.10.2022 13:16
fourthiotis_new

Προς την ολοκλήρωσή της, με την έκδοση απόφασης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, οδεύει η δίκη για την υπόθεση των στημένων επιθέσεων έξω από το σπίτι του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη.

Μάλιστα στην επόμενη δικάσιμο, η οποία ορίστηκε για τις 11 Οκτωβρίου, θα προχωρήσει με την πρόταση του εισαγγελέα.

Σήμερα, Τρίτη (4/10) απολογήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου ο βασικός κατηγορούμενος τηλεπαρουσιαστής, καθώς και οι τρεις συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση που αφορά δύο περιστατικά: το ένα με πυροβολισμούς με Καλάσνικοφ και το άλλο έκρηξη έξω από το σπίτι του Φουρθιώτη τον Απρίλιο του 2021.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δύο επιθέσεις ήταν σκηνοθετημένες από τον τηλεπαρουσιαστή, με δράστες τους συγκατηγορουμένους του, προκειμένου να επανέλθει η αστυνομική φρούρηση που είχε αφαιρεθεί από τον Φουρθιώτη.

Απολογούμενος ο βασικός κατηγορούμενος απέδωσε την όλη υπόθεση σε προσπάθεια να μην αποκαλυφθεί συμφωνία του ιδιοκτήτη του καναλιού όπου εργαζόταν, με συγκεκριμένο κόμμα, ενώ όπως είπε τον άφησαν άνεργο για 17 μήνες «για να μη μιλήσει».

Αρνητική θέση έναντι των κατηγοριών που τους αποδίδονται, έλαβαν κατά τις απολογίες τους και οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι.

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Ζέμπερη: Δις ισόβια για τον δολοφόνο της εφοριακού – Ομόφωνη η απόφαση του Εφετείου

Σοκ στα Χανιά – Τον βρήκαν νεκρό στο χωράφι με κομμένο τον λαιμό!

Πάτρα: Ασθενής έφυγε από το νοσοκομείο και κατέρρευσε λίγα μέτρα από την έξοδο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:24