search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:39
MENU CLOSE

Ακομπλεξάριστος Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω το καλύτερο σουτ ούτε την καλύτερη ντρίμπλα -Έχω ψύχωση»

05.10.2022 00:32
antetokounmpo876-new

Τι κι αν έχει αναδειχθεί δύο συνεχόμενες φορές MVP στο NBA, τι κι αν οι Μιλγουόκι Μπακς αφήνουν εκατομμύρια δολάρια στα πόδια του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει προσγειωμένος και αναγνωρίζει τις «ατέλειές» του.

Ο «Greek freak», σε συνέντευξη που έδωσε στο Sirius XM NBA Radio, είπε χαρακτηριστικά πως «το ΝΒΑ δεν είναι οι ικανότητες. Χρειάζεται πολλά παραπάνω. Δεν είμαι ο παίκτης με τις περισσότερες ικανότητες. Δεν έχω το καλύτερο σουτ. Δεν έχω την καλύτερη ντρίμπλα. Αλλά αυτό που με ωθεί να κάνω ένα βήμα παραπάνω είναι η ψύχωση και η πειθαρχία που έχω απέναντι στο παιχνίδι».

Ο Γιάννης, αναφερόμενος στο τι χρειάζεται για να είσαι στην κορυφή του NBA, τόνισε πως «το NBA δεν αφορά τις ικανότητες. Το NBA αφορά τη συνέπεια. Δείτε τον Λεμπρόν Τζέιμς... Βρίσκεται 20 χρόνια στη κορυφή. Ο Μάικλ Τζόρνταν… εμμονή να γίνεται όλο και καλύτερος. Δεν είναι λοιπόν μόνον οι ικανότητες που σε κάνουν να αντέχεις στην κορυφή του ΝΒΑ».

Οι Μπακς βρίσκονται στο Άμπου Ντάμπι για να δώσουν δύο αγώνες προετοιμασίας απέναντι στους Ατλάντα Χοκς, με τον «Giannis» να συμμετέχει και σε προπονήσεις με παιδιά που ζουν στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague:Τραύμα στον εγκέφαλο ο Κούριτς, χάνει την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό

Ριβάλντο: Υποστηρίζει ανοιχτά τον Μπολσονάρου – «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τόσοι πολλοί επέλεξαν τον Λούλα»

Champions League: Η συγκλονιστική αφίσα του Άγιαξ για το ματς με τη Νάπολι – Κρόιφ και Μαραντόνα «βλέπουν» μαζί το παιχνίδι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:38