search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:58
MENU CLOSE

Ο Λουκασένκο έκανε δώρο στον Πούτιν για τα γενέθλιά του ένα… τρακτέρ

07.10.2022 19:12
trakter-poutin-new

Ένα… τρακτέρ έκανε δώρο στον Βλαντίμιρ Πούτιν για τα γενέθλιά του ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο.

«Τι έχετε φέρει ως δώρο, αν δεν είναι μυστικό;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τον Λουκασένκο, κατά την άφιξή του στην άτυπη συνάντηση κορυφής της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών στην Αγία Πετρούπολη.

«Ένα τρακτέρ», είπε ο Λουκασένκο σύμφωνα με το πρακτορείο BelTA, με τους δημοσιογράφους να ρωτούν ποιο τρακτέρ εννοεί. «Αυτό που χρησιμοποιώ εγώ, που είναι τρακτέρ από τη Λευκορωσία. Το καλύτερο, χειροποίητο», απάντησε.

«Με όλα τα εξαρτήματα;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, με τον ίδιο να απαντά πως «υπάρχουν ένα εκατομμύριο από αυτά, ξέρετε. Επομένως, αυτό είναι προαιρετικό. Αλλά θα του προσφέρω ένα εξάρτημα, μια μηχανή για σπορά. Θα σπείρουμε σιτηρά, ίσως κάτι άλλο. Είναι πολλαπλών χρήσεων. Θα καλλιεργήσουμε τρόφιμα, ώστε ο Ντούντα, ο Μοραβιέτσκι (ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός της Πολωνίας), η Ευρώπη να μην πεινάσουν και να μην κλέβουν ψωμί από την Ουκρανία, αλλά να το στείλουν σε φτωχές χώρες», απάντησε ο Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα πιστοποιητικό για το τρακτέρ που προορίζεται για τον Βλαντιμίρ Πούτιν δημοσίευσε το κανάλι Пул Первого στο Telegram. «Στον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν με την ευκαιρία των γενεθλίων του», αναφέρεται στη φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση μεταξύ Μελόνι και Γαλλίδας υπουργού: «Τα λόγια της μοιάζουν με ανάμειξη σε υποθέσεις κυρίαρχης χώρας»

Προσβλητικός ο Ερντογάν: Δεν ξέρω πώς πήρε άδεια ο Μητσοτάκης να μου απαντήσει, δεν θα πέσω στο επίπεδό του

Ελληνοτουρκικά: Πού στόχευε ο Τούρκος Πρόεδρος με το σόου στο δείπνο – Τι θα απαντήσει σήμερα ο πρωθυπουργός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:58