search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:34
MENU CLOSE

To Mega από αύριο βγάζει «Ρίζες» – Ταξίδι ισορροπίας στη σύγχρονη πραγματικότητα

07.10.2022 17:33
ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ – ΡΙΖΕΣ 1

Η ισορροπία- ψυχική, πνευματική, σωματική- μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής σε ένα μακρύ ταξίδι αναζήτησης και εντοπισμού της αποκτά μορφή ντοκιμαντέρ στον κύκλο επεισοδίων του οποίου άνθρωποι που έχουν επιλέξει να ζουν διαφορετικά μοιράζονται τις εμπειρίες τους και παρουσιάζουν τις οπτικές τους, τις θεωρήσεις τους.

Σε αυτό το οδοιπορικό, το ταξίδι στις «Ρίζες» ξεναγός είναι ο Θανάσης Ευθυμιάδης ο οποίος από αύριο (8/10) και κάθε Σάββατο στις 13.40 από το Mega προτείνει να αποκτήσουμε μία νέα καθημερινότητα μέσα από τη φυσιολατρία και την πνευματικότητα.

Οι «Ρίζες» παρουσιάζουν εναλλακτικούς δρόμους για να «συνδεθούμε ξανά με τον πυρήνα της ύπαρξής μας, να επικοινωνήσουμε με τη φύση, την ψυχή, το σώμα μας, να κατακτήσουμε την ισορροπία και την ευτυχία».

Στο αυριανό επεισόδιο ο Θανάσης Ευθυμιάδης συναντά τη Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μιλάει για την κατάθλιψη που βίωσε και για το πώς βρήκε τη δύναμη να προχωρήσει στη ζωή της. Ύστερα ο Αλέξανδρος Παπαναστασάτος υποδέχεται τον Θανάση στο Καπανδρίτι και τον μυεί στην πρακτική του sweat lodge.

Στον Όλυμπο, ο Θανάσης περπατάει σε μονοπάτια, κάνει μπάνιο σε έναν παγωμένο καταρράκτη και εκτελεί ασκήσεις καλλισθενικής με τον Ιωνάθαν Χουλιαρό. Επιστροφή στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο ακροβάτης Manuk Καρυωτάκης με την ομάδα του δείχνουν στον Θανάση ασκήσεις ισορροπίας και ακροβατικά.

Τέλος, ο γιατρός Νίκος Κωστόπουλος εξηγεί τις αρχές της αγιουρβέδα και παρουσιάζει ασκήσεις αναπνοής πραναγιάμα και γιόγκα, που είναι χρήσιμες για την αντιμετώπιση του στρες.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Ρίο- Αντίρριο

Πεντοζάλη στο Τουίτερ από τη συμμετοχή του Γεροντιδάκη στη σειρά «Σασμός»

ΑΝΤ1: Τέλος ο «Εκατομμυριούχος», αλλά μέχρι την άνοιξη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:33