search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:16
MENU CLOSE

Ταϊλάνδη: Συγκινεί η 3χρονη που γλίτωσε από το μακελειό – «Πού είναι οι φίλοι μου;» (Video)

09.10.2022 19:17
tailandi

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του μοναδικού παιδιού που γλίτωσε από το μακελειό στον παιδικό σταθμό στην Ταϊλάνδη.

Η μικρή Αμ κοιμόταν δίπλα στην καλύτερή της φίλη, όταν εισέβαλε ο ένοπλος και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Οι σφαίρες δεν έφτασαν σε εκείνη και οι αστυνομικοί την βρήκαν κουλουριασμένη δίπλα στα άψυχα σώματα των συμμαθητών της. 

Το παιδί δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει και νόμιζε ότι όλοι γύρω της εξακολουθούσαν να κοιμούνται. Τρία 24ωρα μετά το κοριτσάκι εξακολουθεί να ρωτάει: «Πού είναι οι φίλοι μου;».

Η μητέρα της Αμ νόμιζε για ώρες ότι το παιδί της είχε σκοτωθεί και θρηνούσε τον χαμό της όταν έμαε πως το παιδί της ζει.

 Ο ένοπλος, πρώην αστυνομικός, που είχε αποπεμφθεί από την υπηρεσία του για λόγους που σχετίζονται με ναρκωτικά, σκότωσε τη σύζυγο και το παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το ποσοστό οπλοκατοχής στη Ταϊλάνδη είναι υψηλό συγκριτικά με κάποιες άλλες χώρες της περιοχής, και τα επίσημα στοιχεία δεν περιλαμβάνουν τον πολύ υψηλό αριθμό παράνομων όπλων.

Οι ένοπλες επιθέσεις στη χώρα είναι σπάνιες. Ωστόσο, το 2020 ένας στρατιώτης σκότωσε τουλάχιστον 29 ανθρώπους και τραυμάτισε 57 γιατί εξοργίστηκε με την αποτυχία μιας συμφωνίας για ακίνητα.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Προς περαιτέρω προέλαση στο Λουγκάνσκ τα ουκρανικά στρατεύματα, μπαίνουν σε πόλη-κλειδί (Photos)

Μελόνι στο εθνικιστικό Vox της Ισπανίας: «Ελπίζω να κυβερνήσουμε, ενωμένοι ενάντια στην Αριστερά»

Αυστραλία: Διαμαρτυρία ακτιβιστών – Κόλλησαν τα χέρια τους σε πίνακα του Πικάσο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:16