search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:34
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος σε Κουμουτσάκο: Ο βιασμός ήταν και παρέμεινε κακούργημα επί ΣΥΡIZA

10.10.2022 23:55
iliopoulos_new

Απάντηση στον Γιώργο Κουμουτσάκο έδωσε με ανάρτησή του στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης.

Στο tweet του ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: «Ο Γιώργος Κουμουτσάκος έσβησε τουίτ, χωρίς το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη για το ψέμα. Ο βιασμός ήταν και έμεινε κακούργημα, επίσης ορίστηκε ότι σεξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός (δηλ. αυστηρότερο πλαίσιο). Τα πληρωμένα τρολ συνεχίζουν την λάσπη. Εδώ χωρίς ντροπή ξέπλεναν τον Λιγνάδη».

Στην ανάρτησή του, ο κ. Ηλιόπουλος παραθέτει και το διαγραφέν tweet του κ. Κουμουτσάκου το οποίο ανέφερε: «Όλοι αισθανόμαστε αποτροπιασμό και μεγάλο θυμό! Πάλι καλά που το ανθρωπόμορφο τέρας του Κολωνού θα δικαστεί για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα, όπως ίσχυε με τον νόμο ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε επίσης:

Πόρισμα ΝΔ για τις υποκλοπές: Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσαν οι καταγγελίες της αντιπολίτευσης

Θεσσαλονίκη: Ξανά υποψήφιος θα είναι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

Τσίπρας: Επίκαιρη ερώτηση σε Μητσοτάκη για την αισχροκέρδεια σε ενέργεια και αγαθά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06