search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:37
MENU CLOSE

Σταύρος Ξαρχάκος – Ηρώ Σαΐα: Νέα τροπή στην υπόθεση με τα σκυλιά τους – Είχαν ζητήσει εγγράφως «σύντομη διαμονή στο καταφύγιο»

10.10.2022 20:30
Ksarxakos- saia- new

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις, κυρίως στα social media, για την απόφαση του γνωστού μουσικοσυνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου και της συζύγου του Ηρώ Σαΐα να παραδώσουν τα τρία ηλικιωμένα λυκόσκυλά τους σε καταφύγιο της Αττικής, το «Αστική Πανίδα».

Η Ηρώ Σαΐα είχε απαντήσει σε ανάρτησή της στο Facebook στις κατηγορίες παραθέτοντας τους λόγους για τους οποίους το ζευγάρι επέλεξε να μεταφέρει τα σκυλιά σε καταφύγιο, ωστόσο σε νέα ανάρτηση υποστήριξε, με έγγραφο που επισύναψε, ότι η διαμονή των τριών σκυλιών τους στο καταφύγιο θα είναι «σύντομη».


«Θα σας παρακαλούσαμε, τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, όπως φιλοξενηθούν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα (μέγιστο μια βδομάδα) και μέχρι να βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο για να τους παρέχει την φροντίδα που απαιτείται, στο καταφύγιο του Σωκράτη, που ανήκει στον Δήμο σας» αναφέρει μεταξύ άλλων το έγγραφο.

«Περίμενα αυτή τη Δευτέρα! Διότι η αλήθεια λάμπει στο φως του ήλιου. Ξέρω πως το καλό δε θα διαδοθεί (όπως πολύ εύκολα διαδόθηκε το κακό, το «αίμα» έχει αξία στις ανθρωποφαγίες ) και καθόλου δε με πειράζει. Διότι η κακία είναι απέραντη! Όμως και το καλό, καμία φορά λάμπει!» σημείωσε η σύζυγος του Σταύρου Ξαρχάκου στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Διαβάστε επίσης:

Αγριογούρουνα: Ανάστατοι οι κάτοικοι στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου – Έχουν ρημάξει τα περιβόλια

Ναυάγιο στα Κύθηρα: Στην Τουρκία οι εγκέφαλοι του κυκλώματος – Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Κολωνός: Ψάχνουν όσους πλήρωσαν για να βιάσουν τη 12χρονη – Βαρύ το κατηγορητήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:37