search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:39
MENU CLOSE

The Voice: Η 17χρονη κόρη ιερέα, η αδερφή πρώην παίκτριας του GNTM και τα… οικογενειακά ντουέτα! (Videos)

10.10.2022 09:15
the-voice-new

Τα ταλέντα που έκριναν ότι αξίζουν να συνεχίσουν επέλεξαν οι κριτές του «The Voice of Greece» στις Blind Auditions του διαγωνισμού μουσικής.

Οι coaches, Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς «χτίζουν» ήδη τις ομάδες τους, γυρνώντας τις καρέκλες τους στις φωνές που τους εντυπωσιάζουν.

Μεταξύ αυτών που ξεχώρισαν στο δεύτερο επεισόδιο των Blind Auditions ήταν μία νέα διαγωνιζόμενη ανέβηκε στην ίδια σκηνή που το 2017 είχε σταθεί και η μητέρα της. Μαμά και κόρη πρόσφεραν ένα απολαυστικό ντουέτο!

Σε… οικογενειακό κλίμα ήταν ακόμα μια συμμετοχή με δύο αδελφές να ανεβαίνουν διαδοχικά στη σκηνή ώστε να διαγωνιστούν.

Οι φωνές που δεν έπεισαν τους coaches

Ωστόσο υπήρξαν και φωνές που δεν έπεισαν τους coaches. Μία από τις διαγωνιζόμενες που δεν τα κατάφερε ήταν η 17χρονη Φωτεινή Κομπορόζου, η οποία είχε έρθει από τον Ωρωπό και είχε σπουδάσει βυζαντινή μουσική. Στο πλευρό της ήταν η οικογένεια της και ο πατέρας της που είναι ιερέας.

Η Φωτεινή ερμήνευσε το κομμάτι «Τετάρτη βράδυ», με την Έλενα Παπαρίζου, να της προτρέπει να ξαναβρεθεί στο «The Voice» στο μέλλον.

Ανάμεσα στους υποψηφίους ήταν και η 33χρονη Μάντυ, η οποία κατάγεται από το Άργος, ασχολείται με τη μουσική, είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδάκι.

Μαζί της ήταν και η αδερφή της που είναι η Μαρία Μιχαλοπούλου που συμμετείχε στο GNTM και στη “Φάρμα”. Η Μάντυ τραγούδησε για τους τέσσερις coaches το “Μα εσύ ποτέ”, ωστόσο οι τέσσερις κριτές δεν γύρισαν τις καρέκλες τους.

Ο αστυνομικός Σπύρος Ξενίδης από την άλλη που ήρθε από την Κεφαλονιά, εντυπωσίασε τους κριτές. Ερμηνεύοντας το τραγούδι “Υπάρχει λόγος”, έκανε τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσουν τις καρέκλες τους. 

Από το 2ο Blind Audition του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι Φρειδερίκη Ήργη, Λάζαρος Κατσίπης, Αρετή Δημουλά, Ιωάννα Καβούνη, Βάνα Μήτσου, Σωσώ Ταφίλη, Χριστίνα Μαρκεσίνη, Νάσος Ντοβίνος, Βίλη Παπαθανασίου, Celina Michael, Σπύρος Ξενίδης.

Διαβάστε επίσης:

Google Doodle: H Google τιμά τον κορυφαίο μελετητή του ελληνορωμαϊκού κόσμου Mostafa El-Abbadi (Video)

Νίκος Μάνεσης για τηλεθέαση: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω από όσα είπα» (Video)

Σύνθια Σάπικα: Ποια είναι η δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 που έκοψε τα μαλλιά της στον «αέρα» για τις γυναίκες του Ιράν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:38