search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 08:39
MENU CLOSE

Ανδρέας Λοβέρδος: «Ο Άδωνις είναι ασυγκράτητος, έχει τόση ενέργεια που έπεσε σε μια κολόνα»

11.10.2022 17:42
loverdos654- new

Μαθήματα ντραμς κάνει το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος και με φόντο τη νέα του ενασχόληση μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha.

«Πριν από 3 μήνες βρήκα τον Δημήτρη Γιαννόπουλο και αρχίσαμε μαθήματα ντραμς. Γεμίζω ορισμένες ώρες της εβδομάδας με κάτι εκτονωτικό. Ασχολούμαι με τη μουσική, δεν το κάνω πρώτη φορά στη ζωή μου» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει τις ικανότητες, μετά την πορεία που έχει διαγράψει, να γίνει πρωθυπουργός.

«Έχω τις ικανότητες να γίνω πρωθυπουργός και το μπορώ» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο βουλευτής λατρεύει τον ελληνικό κινηματογράφο και είπε πως «ακόμα και στις ομιλίες μου στη Βουλή έχω χρησιμοποιήσει ατάκες από τον ελληνικό κινηματογράφο».

Ο Τόλης Βοσκόπουλος «είναι ο ήρωάς μου στη μουσική. Είχαμε πει να κάνουμε μία συνάντηση αλλά δεν την κάναμε, είπαμε να την κάνουμε σε έναν χρόνο, πέντε μήνες. Νόμιζα ότι θα ζει για πάντα. Κάναμε πολλές φορές συζητήσεις και μου είχε πει “θα ήθελα να σε έχω γιο”. Μου έμεινε ο αγαπησιάρικος λόγος του γιατί δεν ήταν γλυκός, ήταν μάγκας ο Τόλης. Είδα να τον ερμηνεύει η Δήμητρα Σταθοπούλου, να την προσέξετε. Μου αρέσει και η Μαρία Κορέλλι».

Τέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε και για τον φίλο του, Άδωνη Γεωργιάδη, για τον οποίο αποκάλυψε ότι κάνει 2.000 push ups .«Άμα δεν ξέρετε τον Γεωργιάδη δεν μπορείτε να καταλάβετε. Είναι πολύ δυνατός κάνει 2.000 push ups. Eίναι ασυγκράτητος έχει τόση ενέργεια που έπεσε σε μια κολόνα».

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Πλεύρης εναντίον Κωνσταντίνου Πλεύρη: Αποκτήνωση ο ναζιστικός χαιρετισμός μπροστά στη Μάγδα Φύσσα

Βιβλίο για την ενεργειακή κρίση θα παρουσιάσει ο Τσίπρας

ΠΑΣΟΚ: Με Σόλτς, Σάντσεθ, Κόστα και Σάνα Μαρίν ο Ανδρουλάκης 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 08:36