search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:52
MENU CLOSE

Ερντογάν: Χαλάρωσε παίζοντας πινγκ-πονγκ με τον πρόεδρο του Καζακστάν (Photos/Video)

12.10.2022 21:40
erdogan ping- pong- new
Photo: Anadolu

Στιγμές χαλάρωσης είχε την ευκαιρία να απολαύσει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Καζακστάν.

Photo: Anadolu

Ο Ερντογαν έπαιξε πινγκ πονγκ με τον πρόεδρο του Καζακστάν Κασίμ Τοκάγιεφ, στο περιθώριο της συνάντησής τους στην Αστάνα.

Οι δύο πρόεδροι είχαν κατ’ ιδίαν συνομιλίες και συμμετείχαν σε συναντήσεις των αντιπροσωπειών των δύο χωρών, στο επίκεντρο των οποίων βρέθηκαν οι διμερείς σχέσεις και διεθνή ζητήματα.

Μετά τις συνομιλίες, Ερντογάν και Τοκάγιεφ έβγαλαν τα σακάκια και βρήκαν λίγο χρόνο για να αποφορτιστούν, παίζοντας πινγκ-πονγκ.

Photo: Anadolu

Αυτή δεν ήταν η πρώτη «μονομαχία» Ερντογάν και Τοκάγιεφ, καθώς είχαν παίξει ξανά πινγκ-πονγκ σε προηγούμενη συνάντησή τους τον Μάιο.

Κατά τις δηλώσεις του, ο Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να υποστηρίζει την εδαφική ακεραιότητα του Καζακστάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος πρόσθεσε ότι η Άγκυρα και η Αστάνα θα συνεχίσουν να εργάζονται για την ενίσχυση των σχέσεών τους στους τομείς των μεταφορών, της ενέργειας και του εμπορίου.

Ο Ερντογάν τιμήθηκε με το «παράσημο της φιλίας» από τον Τοκάγιεφ.

Διαβάστε επίσης:

Έλον Μασκ: Νέο επιχειρηματικό άνοιγμα: Κυκλοφορεί άρωμα «καμένων» μαλλιών – Χιλιάδες πωλήσεις

Σοκ στη Βρετανία: 24 άνδρες κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 13χρονης

Ενέργεια: Μπρος – πίσω στην ΕΕ για το πλαφόν στο φυσικό αέριο – Συμφωνία για κοινές αγορές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:52