search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:07
MENU CLOSE

Πάτρα: Επτά παιδιά στο νοσοκομείο με συμπτώματα σαλμονέλας – Πηγαίνουν στον ίδιο παιδικό σταθμό

13.10.2022 22:39
NOSOKOMEIO_DIADROMOS_new

Στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο στην Πάτρα μεταφέρθηκαν τουλάχιστον 7 παιδιά με συμπτώματα σαλμονέλας.

Σύμφωνα με το tempo24.news πρόκειται για παιδάκια πολύ μικρά σε ηλικία που πηγαίνουν σε συγκεκριμένο παιδικό σταθμό της Ναυπάκτου ενώ όλα εμφάνισαν συμπτώματα σχεδόν ταυτόχρονα.

Τα παιδιά πήγαν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά μπήκαν στο νοσοκομείο αφυδατωμένα και με θετικούς δείκτες λοίμωξης.

Όπως είπε στο tempo24.news ο διοικητής της 6ης Υ.Πε., ο κ. Καρβέλης, άμεσα ενημερώθηκαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ ο ίδιος ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά ώστε να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι υγειονομικοί έλεγχοι στον χώρο του παιδικού σταθμού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το nafpaktianews, στο νοσοκομείο πήγαν τουλάχιστον 10 παιδιά, ωστόσο εισαγωγή και νοσηλεία χρειάστηκαν τα 7 από αυτά.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 12χρονης: Ευθύνες στο παιδί ρίχνουν οι κατηγορούμενοι – Αναζητούν κι άλλα θύματα οι Αρχές

«Βόμβα» Λύτρα για Κολωνό: Υπάρχουν καταγγελίες για δύο ακόμη κορίτσια – Έψαχναν παιδιά για να τα ωθούν στην πορνεία

Κολωνός: Να σταματήσει ο κανιβαλισμός, λέει η σύζυγος Μίχου – Τι ισχυρίζεται για την επικοινωνία της με τη μητέρα της 12χρονης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07