search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:45
MENU CLOSE

Το «Love island» τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες

13.10.2022 13:12
love-island-new (2)

Άνθρακες ο θησαυρός. Τα σημάδια στον ορίζοντα του Σκάι δείχνουν ότι το αισθηματικό ριάλιτι «Love island» ολοκληρώνεται με συνοπτικές διαδικασίες, καθιστώντας το από τα πιο βραχύβια προγράμματα των τελευταίων σεζόν.

Το διαφημισμένο ως επιτυχημένο, σε 23 χώρες του κόσμου, πρόγραμμα με «δισεκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως», κατά τον σταθμό που το επικοινωνούσε αρχές Αυγούστου τονίζοντας ότι «έρχεται σαν μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα με μοναδικό στόχο την αγάπη» κατάφερε να έχει τηλεθέαση που παραπέμπει σε χειμερινές θερμοκρασίες.

Το «νησί της αγάπης» με κόστος παραγωγής περί τα τέσσερα εκατ. ευρώ, κατά τηλεοπτικούς κύκλους, εξελίχθηκε σε «ξέρα τηλεθέασης» για το κανάλι που πίστεψε ότι θα ήταν μαγνήτης τηλεθεατών.

Το ριάλιτι έπειτα από μια αναβολή στην πρεμιέρα του εξαιτίας κακοκαιρίας στην Τενερίφη, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, άρχισε να προβάλλεται στις 29 Σεπτεμβρίου με προγραμματισμένη μετάδοση επεισοδίων Τρίτη με Σάββατο.

Από την αρχή δεν κατάφερε να συγκινήσει και η στάση του τηλεοπτικού κοινού αποτυπώνεται στα δεδομένα τηλεθέασης της Nielsen. Το πρόγραμμα στην πρεμιέρα του κατάφερε μερίδιο σε διψήφιο ποσοστό και στην πορεία η απόδοση του μετα δυσκολίας έπιανε διψήφια νούμερα.

Λέγεται ότι εντός του τρίτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για το τελικό επεισόδιο- με πιθανή ημερομηνία 22 του μήνα- το οποίο εικάζεται ότι θα βγει στον αέρα κάπου στις αρχές Νοεμβρίου, δηλαδή, περίπου ενάμιση μήνα νωρίτερα από ότι αρχικά υπολογιζόταν να ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Από το περιβάλλον του Σκάι γίνεται σαφές ότι το πρόγραμμα δεν κόβεται, όμως κανάλι, εταιρεία παραγωγής (Silver media) και το βρετανικό ITV που έχει τα δικαιώματα βρίσκονται σε συζητήσεις για τον χειρισμό της νέας πρόκλησης που παρουσιάστηκε ώστε η ολοκλήρωση του «Love island» να γίνει με ομαλό τρόπο.

Διαβάστε επίσης:

Το Netflix επενδύει στον τομέα της Βιωματικής Εμπειρίας με Pop Up κατάστημα (photos)

Μega: Οι περιπέτειες του Παπακαλιάτη ως «Maestro» αρχίζουν απόψε (Photos/Video)

ΑΝΤ1: Ο Γιάννης Παπαχρήστου νέος επικεφαλής επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ομίλου στην Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39