search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:24
MENU CLOSE

Νίκος Κοτζιάς: Το μήνυμα στον Μητσοτάκη για τα ελληνοτουρκικά και οι αιχμές για υποχωρητικότητα της κυβέρνησης

14.10.2022 21:27
kotzias- mitsotakis- new

Προσωπικό μήνυμα στον πρωθυπουργό έστειλε ο επικεφαλής της κίνησης Πράττω και πρώην  υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κοτζιάς.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο κ. Κοτζιάς αποκάλυψε ότι έστειλε μήνυμα στον πρωθυπουργό μέσω «ενός κοινού έμπιστου προσώπου που τον εκτιμούσε» για διάφορα θέματα που ξέρει ότι θέλουν να θέσει η τουρκική πλευρά στο προσκήνιο και που ο ίδιος τα είχε αποκρούσει «κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Τσίπρα».

Ο Νίκος Κοτζιάς, ωστόσο, δεν γνωρίζει αν τελικά το μήνυμά του έφθασε στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Δεν ξέρω αν το μήνυμα μεταφέρθηκε», δήλωσε.

«Υποχωρητικός ο Μητσοτάκης»

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ότι «ο κ. Μητσοτάκης ενδιαφέρεται πιο πολύ για deals και μπίζνες, παρά για τα εθνικά συμφέροντα», καταλογίζοντας στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό προσωπικά υποχωρητικότητα. «Στην πρώτη συνάντηση με τον Ερντογάν και τον Τσαβούσογλου στην Κωνσταντινούπολη, όταν μού είπαν ότι θα κάνουν έρευνες για υδρογονάνθρακες στο Αιγαίο τούς είπα ότι δε θα φτάσουν ποτέ γιατί θα τους βυθίσουμε. Ο Ερντογάν με δοκίμασε άλλες 2-3 φορές και κατάλαβε ότι αυτά που λέγαμε, τα εννοούσαμε», υπογράμμισε με νόημα ο πρώην υπουργός των Εξωτερικών.

Διαβάστε επίσης:

Πρωθυπουργός ή ντράμερ;

Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για τα fake news της Ν.Δ. περί παιδοβιαστών

Ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης και το σύνθημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:19