search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:39
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τουλάχιστον άλλα δέκα άτομα στο στόχαστρο της αστυνομίας, έρχονται και άλλες συλλήψεις

16.10.2022 09:12
sepolia_new

Συνεχόμενες αναμένεται να είναι οι συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό σύμφωνα με τα όσα εκτιμούν τα στελέχη της αστυνομίας που χειρίζονται τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάθε μέρα συλλήψεις κατηγορούμενων για εμπλοκή τους στην υπόθεση, κάτι που άλλωστε έχει αναφέρει τόσο ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης όσο και ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερα από 10 άτομα που βρίσκονται πλέον σε στενό κλοιό από τις Αρχές, καθώς έχουν ερευνηθεί οι πράξεις τους με την ανήλικη και οι επαφές ή και συναλλαγές που είχαν με τον Ηλία Μίχο. Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως είναι κοντά και στον «Μιχάλη», που φέρεται να δρούσε ως συνεργός του 53χρονου κατηγορουμένου και αναφέρεται συχνά στις καταθέσεις της 12χρονης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Μίχος οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών ενώ ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης στις φυλακές Τρίπολης. Ο λόγος που οδηγήθηκαν σε διαφορετικές φυλακές είναι για να μην έχουν την παραμικρή επαφή ή την οποιαδήποτε συνεννόηση μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Άρχισαν και πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης – Επίσκεψη της κυβέρνησης στις πληγείσες περιοχές

Ρωσία: Φωτιά σε αποθήκη καυσίμων στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ στα σύνορα με την Ουκρανία – Το Κίεβο κατηγορεί η Μόσχα

Ευθύμης Λέκκας από την Αγία Πελαγία: «Κανένα έργο δεν θα μπορούσε να συγκρατήσει την ορμή των νερών» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:39