search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:31
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Μήνυμα Μπαλάσκα σε παιδοβιαστές – «Ελάτε μόνοι σας γιατί θα έρθουμε εμείς» (Video)

15.10.2022 17:28
balaskas_paidoviasmos

Mήνυμα στους παιδοβιαστές της 12χρονης από τον Κολωνό έστειλε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

«Ξέρουμε πάρα πολύ καλά, ότι στις εφαρμογές που ήταν η 12χρονη ήταν και αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας, ήταν και ο Μίχος. Είχανε δηλαδή παράλληλες εφαρμογές που τις περισσότερες φορές απαντούσε ο κατηγορούμενος. Αυτός (ο τρίτος εμπλεκόμενος) τελικώς συνελήφθη και αναμένεται να συλληφθούν κι άλλοι» ανέφερε και επισήμανε: «Περιμένουμε να συλληφθούν πάρα πολλοί», τόνισε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Τουλάχιστον δέκα άντρες έχουν αναγνωριστεί από το παιδάκι. Οσοι βρέθηκαν με την ανήλικοι και είχαν επαφές δεν θα ξεφύγει κανείς. Ο μεγάλος κορμός και ο όγκος αυτών των ανθρώπων θα αποκαλυφθεί», τόνισε στη συνέχεια.

«Εσείς ξέρετε ποιοι είστε που είχατε τηλεφωνικές επαφές. Ελάτε μόνοι σας στη ΓΑΔΑ δεν είναι ανάγκη να έρθουμε εμείς στον δικό σας χώρο. Εμείς θα έρθουμε και θα σας φέρουμε στη ΓΑΔΑ εάν δεν αποφασίσετε να έρθετε μόνοι σας», κατέληξε ο κ. Μπαλάσκας.

Διαβάστε επίσης:

«Παλικάρι μου, αετέ μου, πώς θα το περάσω αυτό» – Θρήνος στην κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Sifnos Jet: «Μάχη» με τα κύματα και τους βοριάδες έξω από το λιμάνι της Τήνου (Video)

Θεσσαλονίκη: Κόλαση φωτιάς σε επιχείρηση με ηλεκτρικές συσκευές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:29