search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:44
MENU CLOSE

Ράσελ Κρόου: Ερωτευμένος με τη Μπρίτνεϊ Θέριοτ – Ποια είναι η 31χρονη σύντροφός του

17.10.2022 18:21
rasel_new

Ο Ράσελ Κρόου είναι ερωτευμένος με τη Μπρίτνεϊ Θέριοτ, αφού εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Poker Face» στη Ρώμη, με τη νέα του σύντροφο στο πλευρό του.

Ο Κρόου, ο οποίος οριστικοποίησε το διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του, Ντανιέλ Σπένσερ, το 2018, δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελά στους φωτογράφους, καθώς αντάλλασε τρυφερές αγκαλιές με την 31χρονη.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός φορώντας ένα κοστούμι με μπλουζάκι, είχε τυλιγμένο το χέρι του γυρω από τη σύντροφό του, με την ίδια να λάμπει από ευτυχία.

Η Θέριοτ με τη σειρά της φόρεσε ένα εμπριμέ φόρεμα σε γραμμή Α και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια κομψή μαύρη βραδινή τσάντα.

Σύμφωνα με το «People», η Μπρίτνεϊ Θέριοτ κατάγεται από τη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα και ολοκλήρωσε τις σχολικές της σπουδές σε ιδιωτικό καθολικό λύκειο, όπου φοιτούσαν μόνο κορίτσια.

Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Πανεπιστήμιο, ωστόσο μετά τις σπουδές της ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής και έπαιξε σε μερικές ταινίες, μία εκ των οποίων το «Broken City» το 2013, όταν και γνώρισε τον Κρόου.

Μετά τη σύντομη πορεία της στη μεγάλη οθόνη, η Θέριοτ άλλαξε πορεία ξανά και πλέον ασχολείται με το real estate. Πιο συγκεκιμένα, η ηθοποιός εντάχθηκε το 2019 στο πρακτορείο Mirambell Realty με έδρα τη Λουιζιάνα, γεγονός που γνωστοποιήθηκε μέσα από ανάρτηση του πρακτορείου στο Facebook.

Διαβάστε επίσης:

Έλντα Πανοπούλου: Η συγκίνηση, το Ρετιρέ και η αποχή της από την τηλεόραση (Video)

Ο Kanye West υπέγραψε συμφωνία για να αγοράσει το Parler

Βασιλική Ανδρίτσου: «Είναι η γυναίκα στην Ελλάδα σήμερα ελεύθερη επειδή δεν φοράει μαντίλα;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48