search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:34
MENU CLOSE

Νικήτας Τσακίρογλου για Χρυσούλα Διαβάτη: «Είναι καλύτερη ηθοποιός από μένα» (Video)

18.10.2022 11:25
tsakirogloy-new

Για τη δύσκολη παιδική του ηλικία, το θέατρο, αλλά και τη σύζυγό του, Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός επισήμανε ότι θα ήθελε όλοι στο περιβάλλον του ήταν τόσο αυστηροί και ειλικρινείς όσο η σύζυγός του.

«Το μόνο που θυμάμαι από την Κατοχή είναι ότι απλώναμε το χέρι μας για να μας δώσουν μία χούφτα σταφίδες. Η μητέρα μου ήταν εξορία και μας φρόντιζε μία θεία μου. Όταν την είδα ήταν μία άγνωστη για μένα, γιατί την στερήθηκα. Είναι ένα παρελθόν που αποφεύγω να το θυμάμαι, γιατί είναι σχεδόν ένας εφιάλτης.

.Από τα 14 μου χρόνια ήθελα να γίνω ηθοποιός. Έκοβα τις φωτογραφίες του Δημήτρη Χορν και του Μάνου Κατράκη από τα προγράμματα. Το θέατρο μου έφερε και την Χρυσούλα Διαβάτη. Δεν ξέρω εάν θα είχα κάνει αυτά που έχω κάνει εάν δεν την είχα σύντροφο και οδηγό.

Μέσα σε ένα μεταξωτό αυγό είχα τις βέρες για να κάνω πρόταση γάμου στην Χρυσούλα. Στην αρχή έλεγα πως δεν θέλω να παντρευτώ γιατί δεν είχαμε τις οικονομικές προϋποθέσεις. Περπατούσαμε στην Θεσσαλονίκη και είπαμε “δεν παντρευόμαστε;”. Και πήγαμε και παντρευτήκαμε χωρίς τους γονείς μας! Ο γάμος μας στέριωσε γιατί έγινε με πολύ περίσκεψη και βάσανο. Όταν τσακωνόμαστε το ξεπερνούσαμε».

Ο Νικήτας Τσακίρογλου εκτιμά απεριόριστα τη σύζυγό του. «Μακάρι όλοι να τα έλεγαν έξω από τα δόντια όπως η Χρυσούλα» είπε και πρόσθεσε ότι η σύζυγός του είναι καλύτερη ηθοποιός από τον ίδιο, αλλά και εκείνη που βοηθάει στο να διατηρηθεί η ισορροπία της οικογένειάς τους.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλική Ανδρίτσου: Τα δημοσιεύματα που στην εγκυμοσύνη της εστίαζαν στην ηλικία της και η «black list» στην τηλεόραση (Videos)

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Το ρομαντικό ραντεβού και τα παθιασμένα φιλιά 3 μήνες μετά τον χωρισμό της (Video)

Ντάνιελ Κρεγκ: Θα υποδυθεί έναν γκέι χαρακτήρα στην νέα του ταινία «Knives Out» (Video) 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:20