search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:53
MENU CLOSE

Ο large Σπύρος Λάτσης, η μικροψυχία του Διευθύνοντος συμβούλου, η ολοκλήρωση του έργου στο Ελληνικό σε 15 χρόνια και η γκάφα του Σκρέκα

18.10.2022 06:00
mitsotakis-elliniko

Εγκαίνια χθες στο Ελληνικό από τον πρωθυπουργό -είναι η δεύτερη φορά-, αλλά αν είναι να αρχίσει το έργο, ας… πάει.

Το “παρών” έδωσε και σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο και άλλοι χίλιοι καλεσμένοι.

Ηχηρή η απουσία της Μαριάννας Λάτση.

⁃ Σε σύνδεση με video wall μίλησε ο Σπύρος Λάτσης, ο οποίος αναφέρθηκε ονομαστικά στις κυβερνήσεις Σαμαρά, Τσίπρα και φυσικά Μητσοτάκη, σε ό,τι αφορά στην πορεία του έργου μέχρι σήμερα. Όσο large όμως ήταν ο Σπύρος Λάτσης,τόση μικρόψυχία έδειξε ο διευθύνων σύμβουλος της ΛΑΜΔΑ, Αθανασίου, o οποίος … ξέχασε να αναφερθεί στην περίοδο της κυβέρνησης Τσίπρα. Τόση αλαζονεία πια!

⁃ Και επειδή ο διευθύνων σύμβουλος έχει πει διάφορα για χρονοδιαγράμματα και έχει πέσει πολλές φορές έξω, οι γνωρίζοντες από έργα λένε ότι σε 5-6 χρόνια θα μπουν οι πρώτοι ιδιοκτήτες και σε 15 θα ολοκληρωθεί το έργο.

⁃ Ακόμα κι αν κάνει εγκαίνια άλλη μια φορά τον… ερχόμενο Μάιο, πάνω κάτω τα χρονοδιαγράμματα αυτά είναι.

⁃ Σας είχαμε ενημερώσει ότι έχει μεγάλες δυσκολίες το deal των Αράβων για το ποσοστό που κατέχει το ΤΧΣ στην Εθνική Τράπεζα.

⁃ Μαθαίνω ότι η κυβέρνηση δεν έδειξε μεγάλη ζέση γι’ αυτό, παρά τις συναντήσεις σε επίπεδο κορυφής. Μια από τις αιτίες είναι ότι η Σαουδική Αραβία στο θέμα της μείωσης της παραγωγής πετρελαίου ταυτίστηκε πλήρως με την γραμμή της Ρωσίας, αγνοώντας επιδεικτικά την αντίθεση των ΗΠΑ και προσωπικά του προέδρου Μπάιντεν.

⁃ Τα σκέφτεται καλά όταν τα λέει ο υπουργός Ενέργειας Σκρέκας; Πώς του ήρθε η ιδέα να προτείνει στα νοικοκυριά να μην ανάβουν ενεργοβόρες συσκευές 6 το απόγευμα με 9 το βράδυ; Πότε δηλαδή θα κάνουν τις δουλειές του σπιτιού, τα ξημερώματα, ή όταν λείπουν ολημερίς για δουλειά;

⁃ Μου θύμισε τις πρώτες δηλώσεις του, όταν άρχισαν να δίνονται τα επιδόματα, που ουδείς κατάλαβε ποια ήταν η έκπτωση, πόσα λεφτά έβαζε το κράτος και πόσο μείον είχαν οι λογαριασμοί ρεύματος. Επικοινωνιακά, κάτω απο την βάση.

Διαβάστε επίσης:

Βγήκε παγανιά το «Oruc Reis» στο Αιγαίο, οι κατ´ ιδίαν συναντήσεις Μητσοτάκη-Δένδια και τα «συγκλονιστικά» σήριαλ των υποκλοπών

Ο βόρβορος επι Κολωνώ, οι άθλιες πολιτικές κόντρες και η παρέμβαση Ντογιάκου

Τα δυο καυτά θέματα που θα κρίνουν τις εκλογές και ποιοι είναι οι δυο διαμεσολαβητές για να αποφευχθεί το θερμό επεισόδιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:48