search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 02:37
MENU CLOSE

Το Mega «τραβά» την ανηφόρα της τηλεθέασης

21.10.2022 14:03
tiletheasi-new

Στις σχεδόν δύο ποσοστιαίες μονάδες διαμορφώθηκε η διαφορά στα μερίδια του πρωτοπόρου Mega και του «απειλητικού» Alpha, o οποίος βελτίωσε τις διαστάσεις του κομματιού από την χθεσινή πίτα τηλεθέασης, σύμφωνα με τις μετρήσεις αποδοτικότητας που διενεργεί η Nielsen.

Απώλειες, άνευ όμως καταλυτικής σημασίας, σημειώθηκαν στα μερίδια των ANT1 και Star, ανεπαίσθητη ήταν η- θετική- μεταβολή για τον ΣΚΑΪ.

Τη διαφορά χθες στο Mega φαίνεται να έκαναν, εκτός από το «Live News» και τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», σε σχέση με την Τετάρτη (19/10).

Στον Alpha εκτός από τον «Σασμό», βελτιωμένη -έστω και λίγο- ήταν η απόδοση του καθημερινού «Ο Παράδεισος των Κυριών» όμως ρόλο έπαιξε και η τηλεθέαση της ταινίας περιπέτειας «Κομάντο».

Στον ΣΚΑΪ η εκπομπή «Σήμερα» με την απόδοση της Τετάρτης συγκράτησε την πτωτική τάση στο μερίδιο του σταθμού, που είδε το μεσημεριανό δελτίο- σημείο αναφοράς τηλεθεατών, να έχει- κατά τι- «πεσμένη» απόδοση σε σχέση με την Τρίτη, αλλά την προπερασμένη Τετάρτη.

Στο Open για τα δεδομένα του σταθμού «μαγνήτης» τηλεθέασης είναι η σειρά «Έρωτας φυγάς» και για την ΕΡΤ3 η πρωινή σειρά ντοκιμαντέρ «Απίθανα ταξίδια με τρένο».

Διαβάστε επίσης:

Νάταλι Κάκκαβα: «Στον ΣΚΑΪ μας κατέστρεψαν την ευκαιρία που μας έδωσαν» (Video)

Σοκαρισμένοι στο πλατό του ΣΚΑΪ από το «θάρρος» των Βρετανών δημοσιογράφων (video)

Κανάκης κατά Λιάγκα για τις φωτογραφίες της 12χρονης: «Τι ξεφτίλα είναι αυτή;» (Video) 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 02:34