search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:08
MENU CLOSE

Βρετανία: Σάλος με παρουσιάστρια του BBC που πανηγύρισε για την «απόσυρση» Τζόνσον

24.10.2022 15:41
parousiastria-bbc-1-new

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στη Βρετανία οι… πανηγυρισμοί παρουσιάστριας του BBC για την απόσυρση του Μπόρις Τζόνσον από την κούρσα διαδοχής των Τόρις.

«Μου επιτρέπεται να είμαι τόσο χαρούμενη; Λοιπόν, είμαι», είπε χαρακτηριστικά η Martine Croxall μόλις έγινε γνωστή η απόσυρση του Μπόρις Τζόνσον.

Η στάση της είχε ως αποτέλεσμα αγανακτισμένοι τηλεθεατές να ζητούν την παρέμβαση της ρυθμιστικής αρχής Ofcom, με το BBC να μην έχει πάρει ακόμη θέση για τις δηλώσεις της.

Την ίδια ώρα πολλοί χρήστες ζητούν την απόλυση της παρουσιάστρια από το BBC. Άλλοι αμφισβήτησαν τη μεροληψία των ρεπόρτερ του BBC, με έναν χρήστη να γράφει: «Η Martine Croxall του BBC News δείχνει την προκατάληψη της όταν σίγουρα ένας αναγνώστης ειδήσεων πρέπει να είναι αμερόληπτος. Ανίκανη για τη δουλειά».

Διαβάστε επίσης:

Oυκρανία: Καταστράφηκε το 90% των εγκαταστάσεων αιολικής ενέργειας

Σομαλία: Επίθεση ισλαμιστών σε ξενοδοχείο – 9 νεκροί και 47 τραυματίες

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Μόνο η Ρωσία είναι ικανή να κάνει χρήση πυρηνικών όπλων στην Ευρώπη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:08