search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:06
MENU CLOSE

Κολωνός: Αίτημα αποφυλάκισης από τη μητέρα της 12χρονης

26.10.2022 11:27
MITERA12XRONIS

Προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία στις 17 Οκτωβρίου κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό ζητάει την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους με το σκεπτικό ότι τα στοιχεία σε βάρος της είναι ελλιπή και τονίζει την ανάγκη να βρεθεί ξανά κοντά στα παιδιά της.

Το αίτημα αποφυλάκισης θα κριθεί τις επόμενες ημέρες από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, τα μέλη του οποίου με βούλευμά τους θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση της 37χρονης, αν δηλαδή θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή ή αν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη.

Αναβλήθηκε η δίκη του πατέρα

Στο μεταξύ, την αναβολή της δίκης του πατέρα της 12χρονης, αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Φεβρουαρίου 2023 λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης. Σε βάρος του πατέρα του παιδιού, το οποίο, σύμφωνα με διώξεις που έχουν ασκηθεί, έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με οξύ στην Κρήτη: Επιχείρησαν να πάνε την 38χρονη στον ανακριτή από την πίσω πόρτα, αλλά δεν άνοιγε κανείς (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Κι άλλος άνδρας αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Ταγματάρχης συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:06