search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:09
MENU CLOSE

Βέβαιος ο Τσίπρας ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα (Video)

26.10.2022 11:16
tsipras panathinaikos new

Μια ποδοσφαιρική πρόβλεψη τόλμησε ο Αλέξης Τσίπρας χθες κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι είναι βέβαιος ότι το πρωτάθλημα φέτος θα το πάρει ο Παναθηναϊκός.

Σε ερώτηση της Σίας Κοσιώνη για τις εκλογές και πως οι δημοσκοπήσεις δεν δείχνουν πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας απάντησε πως «βεβαιότητα στις μέρες μας δεν μπορεί να εκφράσει κανείς για τίποτα».

Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι «τη μόνη βεβαιότητα που μπορώ να εκφράσω, μιας και είμαι στο ΣΚΑΪ, είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα», με την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων – που προφανώς είναι και αυτή Παναθηναίκός – να απαντά «αυτό μου άρεσε που είπατε».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό, και έδειξε ότι χαίρεται με το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας του στη Super League, η οποία έχει πανηγυρίσει 9 νίκες στις 9 πρώτες αγωνιστικές.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, τέλος, ότι το κανάλι στο οποίο ο Αλέξης Τσίπρας έδινε συνέντευξη ανήκει στον επιχειρηματία που είναι ταυτόχρονα  και ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού.   

Διαβάστε επίσης   

Μπάμπης Παπαδημητρίου σε δημοσιογράφο: «Θα απαντάω όπως γουστάρω!» (video)

ΠΑΣΟΚ: Ετοιμάζει «επιθετική καμπάνια» στα Social Media – Προχωρά το ειδησεογραφικό portal  

Αγωνία βουλευτών για την προεκλογική περίοδο – «Έχω βγει εκτός μπάτζετ»

    

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:08