search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:30
MENU CLOSE

Μαθράκι: Τελευταία παρελαση για τον μικρό Τάσο – Εκφοβισμό καταγγέλλει η μητέρα του (Video)

28.10.2022 13:06
mathraki-parelasi-new

Την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τίμησε για άλλη μια φορά ο Τάσος ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό μαθητή στο ακριτικό Μαθράκι.

Αυτό, ωστόσο, είναι κάτι που συνέβη για τελευταία φορά, καθώς όπως επισήμανε η μητέρα του οι δυο τους πρόκειται να μετακινηθούν στην Τήλο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα, μιλώντας στο MEGA, η ίδια υπέστη εκφοβισμό από «ανάποδους», όπως τους χαρακτήρισε.

«Είναι η τελευταία μας φορά στο Μαθράκι, από του χρόνου θα είμαστε στην Τήλο. Δεν είναι και ιδανικότερες οι συνθήκες. Πώς να νιώθει ένα παιδάκι όταν υπάρχει εκφοβισμός προς τη μητέρα του; Πρέπει να φροντίσω για την ψυχική υγεία του παιδιού μου. Δυστυχώς, ενώ σε γενικές γραμμές μας αγκάλιασαν, και πάντα υπήρχαν οι “ανάποδοι”. Ωστόσο αυτοί οι “ανάποδοι” βρίσκονται σε καίριες θέσεις», είπε αρχικά.

«Υπήρχαν διάφορα αυτόν τον χρόνο, εγώ είχα ζητήσει τα αυτονόητα, για παράδειγμα να μην υπάρχουν φιάλες υγραερίου στον χώρο που κάνει μάθημα το παιδί μου, υπήρχαν άσχημα σκηνικά που τα έζησε ο μικρός. Θα πάμε στην Τήλο, είχαμε πρόσκληση από την δήμαρχο του νησιού. Η Τήλος έχει περίπου 100 παιδιά, έχει δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο» συμπλήρωσε η μητέρα, ενώ ο ίδιος ο μαθητής δήλωσε χαρούμενος για την αλλαγή αυτή προσθέτοντας, ωστόσο, ότι θα του λείψουν οι φίλοι του.

Διαβάστε επίσης:

28η Οκτωβρίου: Μαζική η έξοδος για το τριήμερο – Ουρές στα διόδια, στο «κόκκινο» η Αττική Οδός

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή – Γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω

Παλαιό Φάληρο: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» λέει η 34χρονη που έπεσε θύμα βιασμού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:29