search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:51
MENU CLOSE

Ινδία: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας

31.10.2022 10:41
india_gefira_new

Τουλάχιστον 130 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ινδία, όταν κρεμαστή πεζογέφυρα της εποχής της αποικιοκρατίας που συνέδεε τις όχθες ποταμού κατέρρευσε το βράδυ της Κυριακής στην πολιτεία Γκουτζαράτ.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο αναρτήθηκε στα socila media, από τη στιγμή που η γέφυρα καταρρέει, με τους ανθρώπους που ήταν ανεβασμένοι να πέφτουν ο ένας μετά τον άλλον στη θάλασσα.

Οι αρχές εκτιμούν πως κάπου 500 άνθρωποι, ανάμεσά τους πολλές γυναίκες και παιδιά, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για θρησκευτική γιορτή πάνω στη γέφυρα και γύρω από αυτή όταν τα καλώδια που την κράταγαν υποχώρησανκαθώς έπεφτε η νύχτα.

«Ο απολογισμός των θυμάτων ανέρχεται μέχρι τώρα σε 130 νεκρούς», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ραχούλ Τριπάθι, αξιωματικός της αστυνομίας στη Μόρμπι, όπου εκτυλίχθηκε η καταστροφή, προσθέτοντας πως άλλοι περίπου 15 άνθρωποι έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία.

Από την πλευρά του, ο ΝΚ Ματσχάρ, τοπικός αξιωματούχος, μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι οι νεκροί έχουν «αυξηθεί στους 132».

Διαβάστε επίσης:

Bραζιλία: Ηγέτες απ’ όλο τον κόσμο χαιρετίζουν τη νίκη του Λούλα στις προεδρικές εκλογές

Ζελένσκι: Ουκρανικές δυνάμεις απέκρουσαν ρωσική σφοδρή επίθεση στην επαρχία Ντονέτσκ

Αλβανία: Αναζητείται από την αλβανική αστυνομία ο 45χρονος που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα βιασμού στο Παλαιό Φάληρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:50