search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:47
MENU CLOSE

The Voice: Παρουσιάστρια πήγε να διαγωνιστεί αλλά δεν γύρισε καμιά καρέκλα

31.10.2022 10:08
rouvas-thevoice-new

Το ταλέντο της στο τραγούδι θέλησε να δείξει παρουσιάστρια που επί σειρά ετών εργάζεται στο Astra TV της βόρειας Ελλάδας.

Ο λόγος για τη Βίκυ Νάσιου η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή του “The Voice” και τραγούδησε στους κριτές χωρίς, ωστόσο, να γυρίσει κάποια από τις καρέκλες.

«Ασχολήθηκα με άλλα πράγματα που με γέμιζαν πιο πολύ και βέβαια, καθώς είχα να μεγαλώσω ένα παιδί, ήταν πιο δύσκολο το να τρέχω για να σπουδάσω όταν μπορούσα να δουλεύω και να έχω τα πάντα για την οικογένεια μου κάνοντας κάτι που αγαπάω πάρα πολύ» ανέφερε η 38χρονη στο εισαγωγικό της σημείωμα και πρόσθεσε:

«Σαν τραγουδίστρια έχω δουλέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Από Κρήτη μέχρι Αλεξανδρούπολη και από Γιάννενα μέχρι Κάρπαθο. Είμαι παρουσιάστρια δέκα χρόνια στο Astra TV και στο Tsitsipas Live στο Θεσσαλικό κανάλι»

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Φίνου: «Είχα 10 χρόνια να κάνω σεξ» (Video)

Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά πρώτη φορά για το λόγο που χώρισε με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη (Video)

Ο Αργυρός έπαιξε μπάλα σε πλατεία με τον μίνι… «Μάνταλο» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:46