search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:44
MENU CLOSE

Κατερίνη: Σύλληψη πρώην παίκτη reality για κατοχή ναρκωτικών (Photos/Video)

01.11.2022 22:07
astynomia_peripoliko0111_new

Για κατοχή κοκαΐνης συνελήφθη πρώην παίκτης reality της ελληνικής τηλεόρασης στην Κατερίνη, μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο του γνωστού πρώην παίκτη reality στη Λεπτοκαρυά Κατερίνης και βρήκαν σε ντουλαπάκι ποσότητα κοκαΐνης .

Σύμφωνα με τη γενική περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, σε αστυνομικό έλεγχο με τη συνδρομή και αστυνομικών του αστυνομικού τμήματος Δίου – Ολύμπου, πραγματοποιήθηκε έρευνα του οχήματος που επέβαινε ο 36χρονος, στο οποίο εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο χώρο αποσκευών και κατασχέθηκαν, ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 235 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε, όπως επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 2.055 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του.


Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν συμπαίκτης στο ίδιο reality show της ελληνικής τηλεόρασης, με την πρώην παίκτρια που είχε απασχολήσει τις Αρχές τον Σεπτέμβριο του 2021 για κατοχή του ίδιου ναρκωτικού και αποφυλακίστηκε τον περασμένο Μάιο.

Διαβάστε επίσης:

Πετράλωνα: Νέες αποκαλύψεις – Στο Άγιο Όρος κατέφυγε ο 17χρονος που τον βίαζε ο πατέρας του

Παλαιό Φάληρο: Σεξουαλική επίθεση δέχθηκε 16χρονη μέσα στο τραμ

Κολωνάκι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω μετρό – Μέχρι πότε θα γίνονται έργα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07