search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:24
MENU CLOSE

Αντώνης Διαματάρης: Διαψεύδει ότι δεν είχε μεταπτυχιακό το 2019 ποστάροντας master του… 2021! – Ανελέητο τρολάρισμα στο twitter

01.11.2022 10:54
DIAMATARIS_new

Ο Αντώνης Διαματάρης που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα το 2019 καθώς είχε υποστηρίξει ότι διέθετε μεταπτυχιακό από το Columbia, αλλά τελικά και παραδέχτηκε ότι δεν είχε και οδηγήθηκε σε παραίτηση, φαίνεται ότι τελικά πήρε το πολυπόθητο πτυχίο και απειλεί… αναδρομικά με αγωγές.

Συγκεκριμένα, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, απειλεί τώρα με αγωγή την Εφημερίδα των Συντακτών με αφορμή το πρωτοσέλιδο του προηγούμενου Σαββάτου.

Ο Αντώνης Διαματάρης εμφανίστηκε στο twitter με φωτογραφία ενός μάστερ και εξαπέλυσε… κατόπιν εορτής επίθεση στην εφημερίδα.

«Μετά το κατάπτυστο πρωτοσέλιδο της Εφ. Συντακτών (και) εναντίον μου, χρόνια μετά την αποστομωτική διάψευση των συκοφαντών μου με τη δημοσίευση του πτυχίου μου από το Columbia, αναγκάζομαι να ασκήσω αγωγή εναντίον της. Μα δεν τους απόμεινε ίχνος ντροπής;» ανέφερε στο twitter ο πρώην υφυπουργός.

Μόνο που η ημερομηνία η οποία αναφέρεται στο συνημμένο πτυχίο είναι Οκτώβριος 2021, δύο χρόνια δηλαδή μετά τα δημοσιεύματα που αποκάλυψαν το σκάνδαλο και τους τότε -αρχικούς- ισχυρισμούς του ότι είχε μεταπτυχιακό…

Στη συνέχεια βέβαια ο Αντώνης Διαματάρης αναγκάστηκε να παραδεχτεί δημόσια ότι «οικονομικοί λόγοι» δεν του είχαν επιστρέψει να πάρει το μάστερ.

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών» ανέφερε ο Διαματάρης τον Δεκέμβριο του 2019.

Η Εφημερίδα των Συντακτών με σημερινό της δημοσίευμα προκαλεί τον πρώην υφυπουργό να προχωρήσει νομικά εναντίον της. «Κατόπιν αυτών θέλει να μας μηνύσει ο κ. Διαματάρης; Ας το κάνει. Εδώ είμαστε…» αναφέρει η εφημερίδα.

Το come back του πρώην υφυπουργού προκάλεσε θυμηδία στο Twitter που έσπευσε να τον τρολάρει ανελέητα για την ημερομηνία του μεταπτυχιακού:

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Διεγράφη μέλος του ΠΑΣΟΚ που φέρεται να συνομιλούσε με το κορίτσι

Στην άμυνα η κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει το στενό μαρκάρισμα του ΣΥΡΙΖΑ – Τι φοβάται το Μαξίμου

Μητσοτάκης: Ευρωπαϊκή λύση για την ενέργεια άμεσα- Τι είπε για την Τουρκία και το μεταναστευτικό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:22