search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:25
MENU CLOSE

Σπάει ρεκόρ η Τέιλορ Σουίφτ: Κατέλαβε και τις 10 θέσεις του «Top 10»! (Photos/Videos)

01.11.2022 15:45
taylor swift new

Την περασμένη Δευτέρα, η Τέιλορ Σουίφτ κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ του «Top 10», στη λίστα του Billboard «Hot 100», που δημοσιεύει το ομώνυμο μουσικό περιοδικό.

Η Τέιλορ Σουίφτ, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το καινούριο της άλμπουμ «Midnights», έγινε η πρώτη καλλιτέχνης που καταλαμβάνει και τις 10 θέσεις του «Top 10» με τα τραγούδια της καινούριας της δουλειάς. Όπως είναι φυσικό η καλλιτέχνης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, καθώς φαίνεται πως εκτός από ταλέντο, είχε και «ρέντα» κατεβάζοντας ένα άψογο «φουλ του 10»!

Η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε στο Twitter:

«Έχω 10 στα 10; Στο ‘’Hot 100’’ του Billboard; Στο 10ο άλμπουμ μου; Πανικός!»

Έτσι, η πλήρης λίστα του «Top 10», διαμορφώνεται ως εξής: 1) Anti-Hero, 2) Lavender Haze, 3) Maroon, 4) Snow on the Beach (μαζί με την Λάνα ντελ Ρέι), 5) Midnight Rain, 6) Bejeweled, 7) Question…?, 8) You’re On Your Own Kid, 9) Karma, 10) Vigilante Shit.

Το προηγούμενο ρεκόρ με τα περισσότερα τραγούδια στο «Τop 10», το είχε ο Drake, όταν για μια βδομάδα βρέθηκε να έχει 9 δικά του κομμάτια από τα 10, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Πολλά ρεκόρ

Το περιοδικό Billboard ανακοίνωσε ότι με την επιτυχία της αυτή, η Τέιλορ Σουίφτ «ισοφάρισε» το ρεκόρ της σπουδαίας Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, ως η καλλιτέχνης με τα περισσότερα άλμπουμ που έφτασαν στο «Νο 1».

Πάντως το άλμπουμ «Midnights», που κυκλοφόρησε στις 21 Οκτωβρίου 2022, έσπασε κι άλλα ρεκόρ. Είναι το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις και τα περισσότερα streams την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, αφού ξεπέρασε στις κατηγορίες αυτές το άλμπουμ «Harry’s House» του Χάρι Στάιλς.

Ταυτόχρονα, το «Midnights» κατέγραψε το μεγαλύτερο «impact» διεθνώς, καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ του Spotify για το άλμπουμ με τα περισσότερα streams σε μια μέρα.

Οι κριτικοί υποδέχτηκαν καλά τη νέα αυτή δουλειά, υπογραμμίζοντας ότι: «μετά τους πειραματισμούς με τα φολκ ακούσματα, το καινούριο άλμπουμ επιστρέφει σε πιο γνώριμα ηλεκτρονικά ποπ μοτίβα».

Σύμφωνα πάντως με την Τέιλορ Σουίφτ, το άλμπουμ «Midnights» είναι:

«Ένα άλμπουμ με 13 τραγούδια (το 13 είναι ο τυχερός της αριθμός) που γράφτηκαν νύχτα και περιγράφουν 13 νύχτες αϋπνίας της ζωής μου, αντιπροσωπεύοντας στο σύνολό τους, ένα ταξίδι ανάμεσα στον τρόμο, ανάμεσα στους φόβους και τα πιο γλυκά όνειρα. Είναι τραγούδια για όλους εκείνους που αποφάσισαν να κρατήσουν το φως ανοιχτό και να συνεχίσουν την αναζήτηση, ελπίζοντας πως όταν το ρολόι σημάνει μεσάνυχτα, θα συναντήσουν τον αληθινό τους εαυτό».

Η Τέιλορ Σουίφτ αποφάσισε να κυκλοφορήσει το άλμπουμ «Midnights» και σε βινύλιο. Συγκεκριμένα θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές βερσιόν: «Jade Green Edition Vinyl», «Blood Moon Edition Vinyl», και «Mahogany Edition Vinyl». Οι τρεις συλλεκτικές εκδόσεις βινυλίου θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένα αντίτυπα, θα έχουν διαφορετικά εξώφυλλα, ενώ οι δίσκοι ανάλογα την έκδοση θα έχουν διαφορετικό χρώμα: πράσινο, κόκκινο-πορτοκαλί, και καφέ.

Διαβάστε επίσης:

GNTM 5: Η κριτική στο πλατό γίνεται με αυστηρούς όρους και τα περιθώρια στενεύουν

Χάρης Ασημακόπουλος: H κατάθλιψη, οι οικονομικές δυσκολίες και το πρόβλημα υγείας (video)

Mαύρο Ρόδο: «Είναι βαριά η καλογερική» λέει η Κατερίνα Διδασκάλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:25