Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολίασε τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τρίπρα, στο «Κόκκινο 105,5».
«Είναι ακραία υποκριτικό ο κ. Τσίπρας, με 17.125 πλειστηριασμούς το 2018 και εκπονημένο πρόγραμμα για 18.241 πλειστηριασμούς το 2019, με τα νομοθετήματα του οποίου αφέθηκαν απροστάτευτα τα σπίτια των αδύναμων και ταυτόχρονα επιβραβεύτηκαν οι συστηματικοί κακοπληρωτές, να μιλά σήμερα για το θέμα των πλειστηριασμών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.
Παράλληλα, σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να πολιτεύεται με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και πριν από το 2015: με ακραία διχαστικό λόγο και υποσχόμενος εύκολες λύσεις «με ένα νόμο κι ένα άρθρο».
Τόνισε ότι εδώ και πάνω από τρία χρόνια ο κ. Τσίπρας πίστευε ότι, υπό το βάρος των τεράστιων κρίσεων που ενέσκηψαν, η Ελλάδα θα κατέρρεε και μαζί της και η κυβέρνηση.
«Καθώς όμως αυτή η μεγάλη αποτυχία δεν ήρθε και οι εκλογές πλησιάζουν, αποφάσισε να επανέλθει στη στρατηγική της σκανδαλολογίας. Η “σκανδαλολογία” και η “ηθικολογία”, στις οποίες επιδίδεται με πάθος, δεν είναι λύση στο πρόβλημα της πολιτικής του ανεπάρκειας. Δεν είναι σωσίβια, όπως ελπίζει. Αλλά είναι το μόνο που ξέρει να κάνει» πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.
Διαβάστε επίσης:
Νίκος Δένδιας: Γίνεται ο πρώτος Έλληνας ΥΠΕΞ που επισκέπτεται τον Νίγηρα
Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς Λιβύη: Δεν μπορείτε να υπογράψετε συμφωνία με την Τουρκία
Ξεκινάει το «καλάθι του νοικοκυριού» – Οι φόβοι, οι εντάσεις και οι προσδοκίες
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.