search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:47
MENU CLOSE

Ναυάγιο στην Εύβοια: Ζωντανός εντοπίστηκε ακόμη ένας άνδρας (Video)

02.11.2022 08:16
limeniko new

Δεν έχει τέλος το δράμα των 68 μεταναστών  που κάτω από απελπιστικά δύσκολες συνθήκες  προσπάθησαν να έρθουν στην Ελλάδα.

 Σώος βρέθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας ακόμα ένας  άνθρωπος που επέβαινε στο μοιραίο ιστιοφόρο που βυθίστηκε χθες στο Στενό του Καφηρέα στην Ευβοια.

Σημειώνεται ότι την ώρα του ναυαγίου στην περιοχή έπνεαν  άνεμοι έντασης ακόμα και 9 μποφόρ.

Από το πρωί της Τρίτης, που ξεκίνησε η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του Λιμενικού Σώματος, έχουν εντοπιστεί συνολικά 11 άτομα. 

Το σκάφος ξεκίνησε από τη Σμύρνη και κανείς από τους επιβαίνοντας δεν φορούσε σωσίβιο. Όπως δήλωσαν οι μετανάστες στο ιστιοφόρο επέβαιναν συνολικά 68 άτομα. Πρόκειται για μετανάστες από το Αφγανιστάν, την Αίγυπτο και το Ιράν.

Ο ενδέκατος διασωθέντας είναι ένας άνδρας από την Αίγυπτο και εντοπίστηκε από τις αρχές λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον παραθαλάσσιο οικισμό Μπούρος. Τα άλλα δέκα άτομα που έχουν διασωθεί εντοπίστηκαν πάνω στη βραχονησίδα Μανδηλού.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση των μεταναστών συνεχίζονται ενώ από το  πρωί επιχειρεί  και ένα αεροσκάφος του Λιμενικού.

Διαβάστε επίσης

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου

Καιρός σήμερα: Ηλιοφάνεια με καλοκαιρινές θερμοκρασίες (Videos)

Κατερίνη: Σύλληψη πρώην παίκτη reality για κατοχή ναρκωτικών (Photos/Video)

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:47