search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 22:42
MENU CLOSE

Ιωάννινα: Δύο συλλήψεις στο Ζαγόρι – Μετέφεραν 375 κιλά χασίς

03.11.2022 23:12
Zagoro- narkotika- new

Δύο άτομα συνελήφθησαν στο Ζαγόρι Ιωαννίνων, καθώς εντοπίστηκαν να μεταφέρουν 375 κιλά χασίς.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, με τη συνδρομή δυνάμεων της ΟΠΚΕ, εντόπισαν τη μεγάλη ποσότητα χασίς σε περιοχή του Ανατολικού Ζαγορίου.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας 28χρονος Αλβανός και ένας 60χρονος Έλληνας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Photo: Epirusport

Ειδικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών και έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο αλλοδαπός, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 85 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 374 κιλών και 850 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε, το φορτηγό αυτό είχε κλαπεί τον Ιούλιο του 2020 από περιοχή της Αττικής.

Επιπλέον, στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε ο Έλληνας υπήκοος, οδηγώντας Ι.Χ. αυτοκίνητο, ο οποίος ενεργούσε ως προπομπός για την αποφυγή τυχόν αστυνομικού ελέγχου κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusport, το φορτίο με τα ναρκωτικά εντοπίστηκε στην περιοχή των Μηλιωτάδων, ενώ ο ημεδαπός που λειτουργούσε ως προπομπός συνελήφθη στον Ανθρακίτη.

Εκτός των ναρκωτικών, κατασχέθηκαν επιπλέον πέντε κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό 390 ευρώ και τα παραπάνω οχήματα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο ξύλο μεταξύ μαθητών σε ιδιωτικό σχολείο (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δεύτερη σύλληψη μετά τα νέα εντάλματα – Ψάχνουν άλλους δύο

Τσιάρτας: Καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση για το τρανσφοβικό παραλήρημά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 22:42