search
ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 12:46
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη και ο τέταρτος φερόμενος ως βιαστής

04.11.2022 19:19
MME- viasmos kolonos- new

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και ο τέταρτος φερόμενος ως βιαστής της 12χρονης στον Κολωνό, σύμφωνα με τα εντάλματα σύλληψης που προέκυψαν μετά την νέα κατάθεση του κοριτσιού, όπου και αναγνώρισε 4 ακόμη άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στην Αττική όσο και σε παραπλήσιους νομούς και τον συνέλαβαν.

Ο τέταρτος συλληφθείς είναι ένας 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων, μετά τον 35χρονο, τον 55χρονο και τον 39χρονο, με βάση τα σχετικά εντάλματα που εξέδωσε η ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν από την ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 43χρονος είναι το 10ο κατά σειρά άτομο για το οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού.

Όσον αφορά στον 55χρονο προπονητή ποδοσφαίρου που έχει συλληφθεί για την υπόθεση, πήγε στον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερη χωρίς όρους η γιατρός που χορηγούσε σκευάσματα ντόπινγκ σε αθλητές (Video)

Λαμία: Βαριές κατηγορίες για τους Ρομά που επιτέθηκαν σε δημοτικούς αστυνομικούς – Θα οδηγηθούν στο δικαστήριο τη Δευτέρα

Υπόθεση Παπαθεοδώρου: Άλλοι τρεις συλληφθέντες κατέβαζαν υλικό από την πλατφόρμα e-mule, όπως και ο συγγραφέας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 12:46