search
ΤΕΤΑΡΤΗ 26.11.2025 05:27
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Eva: Νέο μήνυμα του 112 για Πελοπόννησο μισή ώρα πριν την έκτακτη ενημέρωση

05.11.2022 17:39
VROXI NEW

Μετά το μήνυμα του 112 που έλαβαν όσοι βρίσκονται στα νησιά του Ιονίου, προειδοποίηση έλαβαν στα κινητά τους και όσοι βρίσκονται στην Πελοπόννησο.

«Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από τις βραδινές ώρες σήμερα έως τις μεσημεριανές ώρες αύριο στην νοτιοανατολική Πελοπόννησο», αναφέρει το μήνυμα που εστάλη σχεδόν μισή ώρα πριν την έκτακτη ενημέρωση για την κακοκαιρία EVA.

Οι Αρχές βρίσκονται σε ετοιμότητα, καθώς τα φαινόμενα -που «χτυπούν» ήδη το Ιόνιο και την Ήπειρο, θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα επικίνδυνα με μεγάλα ύψη βροχής, ισχυρές καταιγίδες και μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα η ΕΜΥ εξέδωσε επικαιροποιημένο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, ενώ σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου/Meteo μέτωπο των ισχυρών καταιγίδων μήκους 900 χλμ βρίσκεται στα ανοικτά του Ιονίου, προσεγγίζοντας τα Ιόνια νησιά και τις ακτές της Δυτικής Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Τρεις φορές βίασε τη 12χρονη ο 43χρονος ηλεκτρολόγος – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα

Αίγινα: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός

Χαράλαμπος Ταϊγανίδης: «Αγχωθήκαμε πάρα πολύ με την τουρκική ακταιωρό – Ερχόταν κατά πάνω μας» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.11.2025 04:33