search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 18:36
MENU CLOSE

Κολωνός: Τρεις φορές βίασε τη 12χρονη ο 43χρονος ηλεκτρολόγος – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα

05.11.2022 17:35
viasmos

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και πήρε ο 43χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο ηλεκτρολόγος πλοίων, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου στην περιοχή της Κορίνθου, όπου είχε βρει καταφύγιo, οδηγήθηκε νωρίτερα στην Ευελπίδων συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο τέταρτος συλληφθείς για τη φρικιαστική υπόθεση συνελήφθη στο πλαίσιο «διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 4-11-2022, στην περιοχή της Κορίνθου, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων, 43χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 43χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

– 4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop)
– 2 υπολογιστές tablet
– 5 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι
– 3 μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (CD)
– 1 συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB)
– 2 φωτογραφικές μηχανές
– 2 κάρτες μνήμης
– 1 δισκέτα και
– 5 κινητά τηλέφωνα».

Πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος» αναφέρουν πως ο 43χρονος -ο οποίος είχε απολυθεί πρόσφατα από τη ναυτιλιακή εταιρεία στην οποία εργαζόταν- είχε βιάσει το παιδί τρεις φορές.

Ο 43χρονος είχε πάει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ το προηγούμενο διάστημα και είχε καταθέσει ψευδώς πως συνομιλούσε με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών.

Διαβάστε επίσης:

Αίγινα: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός

Χαράλαμπος Ταϊγανίδης: «Αγχωθήκαμε πάρα πολύ με την τουρκική ακταιωρό – Ερχόταν κατά πάνω μας» (Videos)

Προαστιακός: Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς – Λιόσια λόγω πτώσης δέντρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 18:36