search
ΤΡΙΤΗ 05.08.2025 17:18
MENU CLOSE

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Παντρεύτηκε στη Ρώμη την αγαπημένη του (Photo)

05.11.2022 21:05
varvitsiotis.jpg

Την αγαπημένη του Κέλλυ Δρίτσα παντρεύτηκε στην Ρώμη ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν τα αδέλφια του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Ελένη, Κωνσταντίνος, Θωμάς και η σύζυγός του Ολίνκα.

Επίσης, στην τελετή βρέθηκαν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του κ. Βαρβιτσιώτη. Η Κέλλυ Δρίτσα είναι οικονομολόγος και έχει πτυχίο από το Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών άνεβασε ένα στιγμιότυπο από τον γάμο στον λογαριασμό του στο Instagram αμέσως μετά το τέλος της τελετής.

Διαβάστε επίσης:

Ποταμίσιοι σε αναζήτηση πολιτικής… όχθης

Καλάθι Νοικοκυριού: Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε να φύγει από σούπερ – μάρκετ χωρίς να πληρώσει το γάλα που είχε πάρει

Διάσημοι στα ψηφοδέλτια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 05.08.2025 17:18