search
ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 14:14
MENU CLOSE

Ναυάγιο στην Εύβοια: Στους 26 οι νεκροί, ανασύρθηκαν άλλες τρεις σοροί

05.11.2022 19:39
limeniko new

Στους 26 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από το ναυάγιο στον Καφηρέα σκάφους που επέβαιναν μετανάστες. Μεταξύ των θυμάτων 5 παιδιά.

Ιδιωτικό πλοιάριο εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή που συνέβη το τραγικό ναυάγιο στον Καφηρέα με μετανάστες στην Εύβοια, ακόμη τρεις σορούς ανδρών με αποτέλεσμα ο αριθμός των προσφύγων που έχασαν τη ζωή τους να ανέλθει στους 26.

Από το ναυάγιο του σκάφους που επέβαιναν μετανάστες και σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, 1η Νοεμβρίου, κατάφεραν, μετά από επιχείρηση του λιμενικού, να διασωθούν 12 άνθρωποι, όλοι άνδρες. Δύο από τους διασωθέντες έχουν συλληφθεί ως υπεύθυνοι του σκάφους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των διασωθέντων, στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 68 άνθρωποι. Οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του στενού του Καφηρέα στην Εύβοια διακόπηκαν προσωρινά και θα συνεχιστούν στο πλαίσιο περιπολιών πλωτών του λιμενικού σώματος.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία EVA: Μήνυμα του 112 για την Αττική (Photo)

Κολωνός: Τρεις φορές βίασε τη 12χρονη ο 43χρονος ηλεκτρολόγος – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα

Αίγινα: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 14:14